Potrebujem poradit. Uz dva tyzdne sa snazim zhodit tym ze nejem pecivo, vsetko sladke, mastne, vyprazane...Ale bez vyraznejsieho vysledku. Nejde ani tak o postavu ako o vahu. Stavila som sa a nechcela by som prehrat, ide o celkom pekne prachy. Mam uz len
No musis vydat viac energie ako dostanes, takze vela pohybu ale vysledok sa nedostavi do tyzdna. Jedine sa da tak, zeby si nejedla par dni a iba by si pila vodu, ale to by som velmi neradil, nie vzdy to je organizmu prospesne... A ked tak som niekde cital, ze ak sa 15min pred obedom, vecerou napijes vody tak 4deci, ze potom funguje lepsie metabolizmus, ale nemam to overene a neviem ci by si tym tolko schudla za tyzden.
Pokial chces mam dietu ktoru zhodis za dva tyzdne 8-9 kil, prvy tyzden je to 4-5Kg. Drzim ju raz za rok pred letom Je to pecka, len musis mat silnu volu.
proste snaž sa ako môžeš a potom dva dni pred vážením nič nejedz a apsoň pol dňa nič nepi a zbav sa všetkého čo nepotrebuješ choď predtým na hajzel atď teoreticky by to malo fungovať
staci sa len hyyybat nic viac a ne tam stravu obmedzovat ....daj si tak 10km behu a mas postarane o tie kila sice to bude viacmenej len voda ale tha budes happy .....kamosovi sa pri 40km podarilo 6 kg dat dole .....sice viacmenej voda ale on nebeha zeby schudol
svaly su tazie ako tuk..tak neviem ci to behanie...ale tak za tyzden svaly asi moc..hm...proste ryza cista a sol do vody vipit(je to fuj,ale stavka je stavka (robia to napr.boxeri ked chcu do nizsej vahy
...chod si rano zabezat vtedy sa najviac spaluju tuky a daj si normalne ranajky a obed a potom uz nic nejedz a podla mna schudnes ..mama takto za tyzden dala dole 5 kilov...a ten tyzden uz vydrzis ....ked ide o prasule
Mno ja soom pila aj do teraz pijem čaj na chudnutie..dostaneš ho v lekárni..pijem ho 3x denne jem len 1-2x denne male porcie a za tyžden som schudla 2kg...to bolo minuli tyžden teraz je to druhy a už som zhodila 4kg xixi
Vynechaj z jedalnicka cukry a snaz sa obmedzit aj sol nejedz nic grilovane alebo vypr azane jedz zeleninu a kazde rano chod behat a kazdy vecer tolko brysakov kolko len vladzes minimalne 10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takze da sa..
Pokial by bol zaujem napis mi TS
Ahoj IT, mohol by si mi pls poslat tu dietu, pri ktorej sa da schudnut 8-9 kil?
Diky pekne.