kamarátka mi povedala že ak má dievča nad 16 tak môže ísť na potrat bez toho aby to povedali jej rodičom...neverím tomu..môže to tak byť?? lebo tvrdí že bola na potrate...
No, ked si najdes nejkeho hajzlika, ktory robi potraty nelegalne, tak to spravi aj bez toho, zeby to povedal tvojim rodicom... ale inac jej never... somarina
6, odkial to vies? lebo ja som praxovala doteraz v nemocnici aj na gynekologii a takto to nebolo... stale sa pytali, ci ma ta holka 18 a ked povedala, ze nie, tak to msuel prist rodic podpisat za nu...
@10 pokial nema 18 musi mat pisomny suhlas rodica alebo zak. zastupcu to ze moze jebat zena od 16 neznamena ze si moze chodit na potraty jak do obchodu
od 16 rokov zivota sa mozes uz aj vydat. Nie na dovolenku ale vied vies ako.
Potrat? .... hm od 16 rokov to je diskutabilne ... rodicia by o tom mali vediet ale staci doktora podplatit (ked si povieme, z ten kto ta nabucahal b to chcel ututlat aby sa o tom nikto nedozvedel tak sa vsetko da vsak korubcia vladne svetom. a zakony sa obchadaju jedna radost) POkial by to bol doktor, ktori chce mat ciste svedomie tak jednoznance kontaktuje zakonneho rodiica a aj v skole je tvojim zakonnym zastupcom rodic. Pokial mas 18 mozes uz podipsovat vsetko za seba.
@21 jednoznacne musis mat povolenie ale urcite ti to povolenie nedaju len tak do ruky a potm prides s papierom. lebo by to mohlo byt sfalsovane. pred zakrokom by mal byt pritomny aj rodic a mozno nie ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
viac tu
» www.zzz.sk/?clanok=3912...
Potrat? .... hm od 16 rokov to je diskutabilne ... rodicia by o tom mali vediet ale staci doktora podplatit (ked si povieme, z ten kto ta nabucahal b to chcel ututlat aby sa o tom nikto nedozvedel tak sa vsetko da vsak korubcia vladne svetom. a zakony sa obchadaju jedna radost) POkial by to bol doktor, ktori chce mat ciste svedomie tak jednoznance kontaktuje zakonneho rodiica a aj v skole je tvojim zakonnym zastupcom rodic. Pokial mas 18 mozes uz podipsovat vsetko za seba.
@16 no vidite dievcatka do 16 nejebte