Da sa u nas vobec v senku kupit to comu cesi hovoria z"zelená" ?
v obchode asi ano aj ked aj to neviem co presne to ma byt viem iba ze to je nejaka pepermintova zelena pijatika co ma okolo 20% a dava sa do piva ale akoze preco to u nas neni vobec ?
@myschka neviem no este som sa s stym nestretol tu proste seci chcu vodku borovicku rum mozno slivku alebo fernet alebo potom ked ma niekto po vyplate tak frajeri a kupi si whisky alebo nieco podobne ale nikdy som nikoho nepocul pytat si zelenu
@mojdedo to je pre teba rebelska myslienka ? keby si videl co som ja secko uz pomiesal tak hento je anjelska myslienka oproti tomu najbrutalnejsi mix bol asi čupičeka-cuco,pivo,ceresna,malinovka
@mojdedo jj inak to je este v 2oo9 ach jaj uz vtedy to zacinalo byt na kkt v ten den som skusil fetovat aceton ale nejak sa to neujalo aj ked mna pri tom videlo pol dediny stale len chlastam sice som to este 2-3 krat skusil ale ne jebem na to chlast je lepsi
@lyterka ona chlastala statocne super baba inak frajerka byvaleho kamarata co bol aj je najvacsi kkt no a nechal ju lebo ako hovorim je to kkt teraz uz neviem ako zije ale bola s nou sranda inak polovicna ciganka tusim (to je pre rasistov co budu kritizovat toto forum
@mojdedo no sak nefetujem vypravam to som len tak skusal lebo mi jebalo bratranec umrel a fetoval toluen tak ked som bol najebany som sa mu chcel asi podobat a nostalgia a tak no chapes ja len chlastam a chlastam kym je za co
@lyterka tak urcite rano acylirin cez den potom len nejaku tu kktinu aby som mal nieco v sebe mozno jeden keks a aby som si mohol dat lieky na tlak a potom vecer cuco co este mam
ved vy ste vsetci najebani...len ja nie, lebo som si myslel, ze dnes (vcera(chapeme sa) je stvrtok..az teraz som zistil, ze bol piatok a trebalo ist von...
raz sme toho s kamoškou stiahli fľašku, som mala 16-17, dojdem domov, mama že dýchni na mňa, a že "ty si fajčila určite! cítim žuvačky!" a to ma nahnevalo teda lebo som sa držala celý večer nefajčiť
Moja fraja by ti vedela povedat ako isla do lesa a dokonca z neho aj vysla (to je hra s tou pepermintkou)
Ja som ju vypil na 18tku celu litrovku ..
Ked bola prohibicia v cesku, tak akurat sme mali zapas v ostrave a najtvrdsie co tam mali bola zelena, tak sme im to vykupili
@torpedo08
Napríklad,
Mlieko sa od pradávna v Rusku používa ako zapitie k vodke.
Čudujem sa že o tom nevieš právety . A oplatí sa aj vyskúšať, skutočne je to pozoruhodné , ale samozrejme pozor na žalúdok a neprehnať to lebo bude vymaľované)
Fakt budeš prekvapený, je to skvelá brzda! Ale je potrebné sa na ňu napapať. A nie je to na také dorazenie, skôr vyskúšať 3-4 poháriky a prestať
čo dúfam ze problem nebude .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale navždy to ostane pre mňa spojené s Hradcom Králové a oslavou neznámeho človeka, to bolo krásne.
tu je inak dokaz o tom drinku v ruke mam ceresnu a na stole je to ostatne
@mojdedo no sak nefetujem vypravam to som len tak skusal lebo mi jebalo bratranec umrel a fetoval toluen tak ked som bol najebany som sa mu chcel asi podobat a nostalgia a tak no chapes ja len chlastam a chlastam kym je za co
BOHA!!
Ja som ju vypil na 18tku celu litrovku ..
Ked bola prohibicia v cesku, tak akurat sme mali zapas v ostrave a najtvrdsie co tam mali bola zelena, tak sme im to vykupili
(a ani by sito nepochopil
.. a z lesa sa ešte nik nevrátil
Napríklad,
Mlieko sa od pradávna v Rusku používa ako zapitie k vodke.
Čudujem sa že o tom nevieš právety . A oplatí sa aj vyskúšať, skutočne je to pozoruhodné , ale samozrejme pozor na žalúdok a neprehnať to lebo bude vymaľované)
pre slabšie odporúčam Black Russian či Whajta.
@nenavidim to fakt ? niekedy skusim aj ked teda na to musim trochu odvahy asi nabrat
Fakt budeš prekvapený, je to skvelá brzda! Ale je potrebné sa na ňu napapať. A nie je to na také dorazenie, skôr vyskúšať 3-4 poháriky a prestať
čo dúfam ze problem nebude .