Da sa udrzat vztah na dialku?(holka16r a typek..byvaly21r)
Myslite si ze sa da chodit s chalanom ktory byva moc daleko ....ako prisiel za mnou ale cim dlhsie sme boli spolu tym viac sme si chybali...pretoze sme sa mohli vidiet iba raz do tyzdna lebo mal popri tom aj skolu este dalej ako byva.poradte mi...mame sa
tak ti poviem: udržať sa to dá. ale zakaždým, keď ideš do niečoho takého, musíš počítať s tým, že ten čas, ktorí spolu strávite, minimálny. to je na tom to ťažké, lebo ten druhý človek ti chýba a chceš cítiť jeho prítomnosť, keď ti je ťažko, alebo sa s ním radovať. a keď je ďaleko, tak sa dajú city prejaviť len smskami, volaním, emaily, icq..
záleží aj od toho, aký je človek typ, niekomu to môže vyhovovať. mne rozhodne nie..
Pokial sa lubite, a doverujete si, tak sa to da. Ja s mojim chlapcom sme spolu uz skoro rok a pol a on zije v BA ja v ZA...a navyse moj oco s nasim vztahom nesuhlasil (po roku ho osvietil . Sme spolu raz, dvakrat do mesiaca, ale kazdy den travime kopu casu pri webke...je to tazke, dobrych par vecerov som preplakala, ale viem ze sa nam to raz oplati... Tak vela zdaru
podla mna sa to da... len treba chciet ... a pokial chces tak nie je o com a netreba sa zamyslat nad tym, v com by to bolo ine kebyze je z rovnakeho mesta, ale nad tym co by si stratila, kebyze s nim nechodis vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
záleží aj od toho, aký je človek typ, niekomu to môže vyhovovať. mne rozhodne nie..
ale ako sa vravi kde je vola tam je cesta
Kde je vol, tam je cesta?