@nicolkaa súhlasím .... síce taká láska na ktorú sa nezabúda je väčšinou taká prvá ozajstná keď máš pocit že to je prvý človek s ktorým chceš stráviť svoj život. Ja to mám tak že už by som sním nechcela asi byť a istú chvíľku som ho nenávidela ale ako opadla nenávisť tak som zistila že stále ho mám moc rada asi to nieje láska ale stále ma niečo k nemu ťahá a viem že keby sa mu niečo stalo asi by mi to strašne ublížilo .
dá dá....ale nieje to len zo dňa na deň....ale o to ide,prestať milovať keď to už nie je možné...je horšie keď nevieš prestať milovať...ale ak to bola ozajstná láska,nikdy to na 100% nepominie
už po troch mesiacoch cítim zjavný pokrok. a snáď bude platiť priama úmera.
ale mne ten človek strašne ublížil a uvedomila som si, že už neexistuje on ako osoba, ktorú som milovala. on už je niekym úplne iným, s kým ja nechcem mať nič spoločné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
už po troch mesiacoch cítim zjavný pokrok. a snáď bude platiť priama úmera.
ale mne ten človek strašne ublížil a uvedomila som si, že už neexistuje on ako osoba, ktorú som milovala. on už je niekym úplne iným, s kým ja nechcem mať nič spoločné.