Ak ho nemáš prolongovaný aspoň známkou NO ISIC (2,50 na rok), ktorá ti automaticky funguje ako nárok na študentský lístok, tak nemôžeš, lebo ISIC sa po vypršaní platnosti známky deaktivuje a následne sa (pokiaľ viem) nedá aktivovať na dopravné funkcie.
sak ked mas isic tak to mozes vyuzivat na mhd..a budes mat zlavu, polovicny, studenstky proste toto..naco by si chcel bez zlavy ked mas narok na zlavu? dufam ze som to nepisal off topic
Fuu, to co za zida od vas pita 2,50 za nalepku NO ISIC. Ja som nic neplatil. A ISIC kartu som pouzival ako elektronicku penazenku na MHD aj pocas obdobia ked som nebol student, bez zlavy. Ale musel som ju aktivovat prilozenim k terminalu. Ak si student budes mat aj zlavu aj ked si neplatila prologaciu.
ok a ak mám ISIC nemusím ho nijako aktivovať v slovak lines už? ak chcem jazdiť tými červenými autobusmi proste či stačí len dobiť si, resp. vypýtať polovičný a keď ho priložím, či sa automaticky ukáže, že tú zľavu mám..
a vlastne, ak mám český ISIC je to to isté?
(prepáč že sa ti jebem do fóra, ale keĎ už sú tu tí znalí ľudia
ja by som tiež bola zvedavá ako vlastne funguje, mám UNIVERZITNY a vôbec neviem ako ho používať...doteraz som chodila na ,,študentsky" lístok na strednú cez kartičku na MHD.....vobec neviem či sa má/môže dobíjať peniazmi....ako ho vlastne môžem využivať
@narazuvzdornaa no lebo nesom študent a niekto mi kedysi hovoril, ze po skončení štúdia sa dá použiť ako mesačník, keď si dobijem za tých 18 eur ... lebo za 9 mi nedobijú kedže nie je aktivovaný na daný rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak je ale ISIC už neplatný, tak to asi nepôjde..
a vlastne, ak mám český ISIC je to to isté?
(prepáč že sa ti jebem do fóra, ale keĎ už sú tu tí znalí ľudia