cafte....cela by som iba poradit v tejto veci....da sa z fajky otehotniet?ked to budem chalanovi robit pusou, mozem si byt ista, ze aj keby som mala v puse jeho semeno, alebo by som ho prehltla neotehotniem?fakt to potrebujem vediet...dakujem moccccc pap
Tvoje pohlavne "ustrojenstvo" nie je spojene s traviacim "ustrojenstvom" (ake zvlastne slovo) a tak je to nemozne .Radim ti pozri si poradnu "Love & Sex" ,tam najdes skoro vsetko,co tvoja dusa potrebuje vediet
zalezi na tom, ako si to predstavujes, hlavne by si nemala vysiet hlavou dolu, vtedy sa to tazko kontroluje:-]...ked tak pozeram na tvoj profil, na 15 rokov tu hadzes zaujimave temy
Tak ma napadol jeden ftip ale urcite ho vela ludi pozna : vola mlada slecna ginekologovi a pita sa ho... pan doktor mozem otehotniet ked som fajcila ... a on jej odpovie ak si tak ano... sry za hrubost.. ftipy su uz take..
POviem to velmi sprosto.. ale uz sa ti stalo niekedy, ze ekd si nieco zjedla, vyslo ti to von cez picu?? ak nie, tak si bud ista, ze neotehotnies.. Ak budes potrebovat podrobnejsie vysvetlenie, preco nie, tak sa ozvi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tvoje pohlavne "ustrojenstvo" nie je spojene s traviacim "ustrojenstvom" (ake zvlastne slovo) a tak je to nemozne .Radim ti pozri si poradnu "Love & Sex" ,tam najdes skoro vsetko,co tvoja dusa potrebuje vediet
100 bodov pre neho!