myslím, že by som sa tešil. znie to dosť fajn.
už cca 12 rokov mám čosi ako blok na počítanie a všeobecne prácu s číslami. snažím sa s tým nejak vysporiadať, ale ide to pomaly, pomaly.
pozrela som článok a príde mi to super Podľa mňa tak by to malo byť. anyway, matematiku mam velmi rada a co sa tyka tej komunikacie v kolektive, tak to robime aj teraz na VS ze sa pred pisomkou stretneme a spolocne preratavame priklady
Nechce sa mi pozerat link, ale matematika je strasne cool Mali sme niekolko vybornych neskutocnych matikarov a matikarok na strednej a bol to 100% jeden z hlavnych formujucich faktorov v mojom zivote a osobnej filozofii nejakej a...neviem to celkom externalizovat, ale je hrozne dolezitych pre mna par momentov, ktore som zazila na hodinach matematiky
@7 aj suhlasim aj nesuhlasim, v prvom rade clovek musi mat tu iniciativu angazovat sa do toho, ja som mal napicu ucku na zakladke a zacalo sa mi darit, nez ked sme mali prisnych ucitelov, co to celkom dobre vysvetlovali, ale nejako ma to nebadalo
matiku som niekedy nenavidel, lebo ma rodicia a ucitelia nutili chodit na olympiady... vlastne to bol dovod preco som celu strednu flakal matiku... to ze teraz ratam matiku ako saleny pri studiu fyziky mi nevadi, lebo ma to bavi a vidim v tom nejaky zmysel...
Mne sa to nepáči, som ten typ, ktorý vždy pochopí matematiku medzi prvými a tou metódou by som si vymýšľal metódy počítania, ktoré vlastne ani nie sú správne učitelia sú platení, aby nás učili, takže dúfam, že sa to k nám do mesta nedostane, pokiaľ neskončim strednú. Aj tak je východ vždy zaostalý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
už cca 12 rokov mám čosi ako blok na počítanie a všeobecne prácu s číslami. snažím sa s tým nejak vysporiadať, ale ide to pomaly, pomaly.
» www.etrend.sk/ekonomika/dolez...