ale že máš trinásť rokov, tak ti odpoviem, že zvyčajne je to tak, že skoro z každej strednej školy sa dá ísť na nejakú vysokú školu, ak urobíš prijímačky atď.
a zdravotná stredná a zdravotná vysoká idú celkom k sebe, takže áno, dá sa.
Na zdravotkách je slabá chémia..veľmi slabá!..ja sama chodím na zdravotnú ... takže treba doučká z chémie pokiaľ chceš ísť na medinu..ešteže ja mám aj plán B ktorý mám istý na 95% ale úprimne keď sa učíš a máš záujem tak sa dá dostať...
Samozrejme, že sa dá. Len je to o čosi tažšie musíš si veľmi veľa dobrať, lebo prijímačky sú z gymnaziálneho učiva... Ale ak moc chceš a si o tom úplne presvedčená nič ti nebráni zohnať si knihy z biológie, knihy z chemie a študovať sama vo voľnom čase a samozrejme potom podklady na prijímacie skúšky......
je to jedno z akej skoly ides, podmienkou je len maturita a dobre napisanie prijimaciek -.- z gympla je akurat vacsia sanca sa dostat lebo sa tam prebera kvazy prijimackove ucivo
Neboj, da sa vsetko, vsetci co maju maturu, mozu ist medicinu skusit.. problem nieje ani tak dostat sa (pokial sa clovek naozaj uci tak sa dostane) ale problem bude udrzat sa. Gymnazium troska pripravuje ludi aj na vacsie zataze uciva (zse ako ktore) a na medine je toho uciva objemovo az az
To uz potom zalezi na kazdom zvlast ake silne ma odhodlanie. Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale že máš trinásť rokov, tak ti odpoviem, že zvyčajne je to tak, že skoro z každej strednej školy sa dá ísť na nejakú vysokú školu, ak urobíš prijímačky atď.
a zdravotná stredná a zdravotná vysoká idú celkom k sebe, takže áno, dá sa.
podľa mňa je tá otázka na mieste, čo keď na tej zdravotnej je skôr viacej ošetrovania a slabá chémia??
no ja myslím, že hej, LOGICALLY
To uz potom zalezi na kazdom zvlast ake silne ma odhodlanie. Drzim palce