Nemám v tom dáky extra prehľad, ale je ešte šanca zohnať niekde novú ATi 4850 ??? Lebo som prešiel zo 30 e-shopov a nikde nič. A ečok dáko extra nemám aby som kúpil dačo aktuálne :/
Pred vyše rokom som ju kupoval ako novinku , ale dnes už ťažko zoženieš , karty idú rýchlo napred ... ale ak chceš test minule bol jeden na svethardware myslím, čiže testy ešte sú
@7 poviem to takto mam v kompe grafiku ATi 1550 z čoho vyplýva že na nej môžem pozerať akurát tak filmy takže na tejto si budem môcť aspoň trochu dačo zahrať samozrejme je mi jasne že na full detailoch asi nič ale stále lepši ako 800x600 na minime so sekaním...
@Filus no na pocudovanie dokaze sejmut vseliake mierne starsie hry na full detailoch a najnovsie si zahras tiez v pohodicke hned v mojom prvom komente som ti dal link na x-computers - overeny obchod v kosiciach nikdy s nim nebol problemkeby si chcel referencie
@Filus ale tak výkon pc záleží od celej zostavy ja mám doma tú grafiku čo hľadáš a beží na nej v pohode gta 4, cod mw 2, risen a vlastne dá sa povedať že zatiaľ aj všetky najnovšie hry... samozrejme už nie na plné detaily(tam to seká občas) ale rozdiel medzi strednými (na ktorých ide všetko) a plnými nieje až taký hrozný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» eshop.x-computers.sk/zbozi/asus-eah4...
neviem ci je to ten spravny krok ... ale budiz
@4 na dnešnú dobu je ale vzhľadom nato že nemôžem dať za grafiku viac 110ecok to je asi to naj čo som našiel aj podľa testov
tu ju máš, zabralo mi to asi 10 sekúnd, nabudúce lepšie pohľadaj
» www.datacom-ke.sk/vga-asus-ati-48...
ja som hladal asi 20 sekund