Let som si poistila. Ide o nizkonakladovu spol. Musím doložiť nejaké papiere od lekára? Alebo nejako dokázať ze mam dôvod na zrušenie letu? Lebo vážny dôvod nemám.
Ak máš kúpený lístok, ktorý má takú možnosť, keď hovoríš, že ho máš poistený, tak myslím, že nepotrebuješ vážny dôvod. Ale každá spoločnosť má odlišné pravidlá vo všetkom zrejme.
vratia ked oni zrusia let. ak ta zrazi auto alebo podobne tak vtedy ti urcite tiez vratia. ale inak pochybujem. pripadne si skus let presunut to mozno pojde
@trdelniiiq cez studentagency.cz .. sama som si kupovala prvý krat takto a myslela som ze je to cena za 2 ale to bolo za 1....dokonca som si mysslela ze to kupujem rovno od let. spol. ...proste strasne...nechapem ako som to mohla takto pokaslat. ale papier od lekara by som si mozno vedela zohnat a poistenie som davala
@trdelniiiq level anisec ale kupovala som to este cez nejaky vueling ci ako....bratranec mi hovoril ze to nemám riskovat ze to je vlastne poistný podvod a ze by to mohli dalej presetrovat, spýtat si moje vypisy z karty a musela by som mat znameho lekára ktorý by sa do toho namocil a tak ze to nie je take lahke ako som si predstavovala. a ze nakoniec by som ani nemusela peniaze dostat...ty co povies ?
no fraud by to bol len ak by si chcela nejak osmelit cez insurance non-refundable let.
ak to boli level a vueling, vies si poziadat aspon o tax refund, ale az po odlete. ale tym, ze si to bookovala cez student, tam budu mat este aj oni nejake feecka za zrusenie.
a co by si mi poradil ty teda ? a to kolko asi su tie taxa ? to sa moze poziadat hocikedy len tak ? ak by som to chcela zrusit mam volat do studentagency ze mam napriklad zltacku uz teraz ? 5. 8. mam odlet. Aha takze ja to mam napísat v anglictine a lekarka mi tam da len peciatku ci to ona ma napisat po anglicky ? A komu to mam posunut ? Dakujem za vsetky odpovede a za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
however, treba si predsa prečítať čo máš v podmienkach, tu to nikto neuhadne
Ale tak sak skus sa spytat, za to nic nedas (max par hodin cakania na chate alebo telefone )
ak to boli level a vueling, vies si poziadat aspon o tax refund, ale az po odlete. ale tym, ze si to bookovala cez student, tam budu mat este aj oni nejake feecka za zrusenie.