Ahojte..zaciatkom septembra som bola na zapise na jednu skolu, kde som bola prijata a aj chcela ist..ale v druhej polke septembra - asi pre tyzdnom som poslala dekanovi ziadost o zrusenie a bola na zapise na inej skole..ale teraz by som chcela ist na tu p
je to aj smiesne ale mne je do placu..ja si vzdy musim narobit dake problemy..zavolam na studijne ale ak si tu ziadost uz dekan pozrel a napisal rozhodnutie tak uz asi nic..
@vretienko môžem vedieť v akom meste? pretože pokiaľ je to dobrá škola, ako hovoríš, tak by v tom meste malo byť dosť študentov a tak, a podľa toho, čo ja viem zo skúsenosti, by to v takom meste nemal byť väčší problém.
dá sa ja ked som dával oznámenie o zanechaní štúdia, (myslím že to úplne to iste len v modrom) tak mi povedali že ked si to rozmyslím a prídem do určitého dátumu (bolo to pomerne dlhe obdobie) tak to zrušia tak ako keby som to ani nikdy nepodaval...
@sitnxan , hajlander ja som tam volala vo stvrtok a ta bab na studijnom mi povedala ze este to maju len na stole a dekan to nevybavoval (cize este sa to asi dalo zrusit )
ahoj a ako si nakoniec dopadla, smien sa opýtať, že aká to má byť tá pôvodná škola? nejaká fakulta UMB kedže si uviedla, že je to v BB a v bystrici je len UMB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov