Ahojte..Už som fakt naštvaná... Stiahla som si hru cez warez(ano je to "načierno") konkrétne sa jedná o HP 6. No a mam daemon tools keďže treba na to virtuálnu mechaniku atď... Ale nejde mi to.... Neviem nájsť žiadny ISO súbor ani nič,ktorý by som spustil
Harry potter 6 mno mam tam instalacku Autorun exe...aj som to nainstalovala a stale nic... aj seriove cislo som zadala a nic..aj som to crackla a nic... ja neviem uz ze co
@ivka666 Mal by tam byť priečinok s názvom Crack. V tom priečinku sú súbory, ktoré označíš a dáš kopírovať. Pôjdeš do priečinka kde sa nainštalovala hra a tam to dáš prilepiť. Mali by sa prepísať pôvodné súbory.
@6 najdes si v tom bordeli co si stiahla crack (casto vo velavravnej zlozke crack a vsetko co v nom je (spustaci a obcas nejake kniznice) skopirujes do adresara s hrou tak aby si nimi nahradila tie povodne, viac tam neni moc co rozmyslat
akoze dik... jasne ze som to zle crackla a uz mi to ide..kks... nevadi stava sa ja som vedela ze ako sa to ..len som to nejak domotala ziadny daemon tools ani ziadne kekeciny nebolo treba ..ach nebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hladaj normalny nocd crack