Harry potter, najviackrat u nas siel asi kamen mudrcov
Diabol nosi pradu, velakrat so segy a napecenymi mlskami
Vykupenie z vaznice shawshank milujem, takze mozno to. Alebo nejaku rozprávku - shrek/doba ladova
Fuuha...no tazko sa mi to rata lebo ked boli moji bratia mensi nonstop (a to doslova) kukavali animaky..teda vacsinou jeden vkuse a potom presli na dalsi a to su ozaj vysoke cisla ked to slo aj 3-4x denne dajme tomu pol roka ...z tych co si spomeniem je to Ako si vycvicit draka, Auta, Oblacno miestami fasirky atd. uz neviem teraz z toho by som vedela aj citovat nieco asi a to mam zlu pamat
No a keby tieto neratam lebo som ich teda nepozerala vzdy s nimi tak este Leap year a vsetky filmy ktore chodia pravidelne kazdy rok v tom istom case uz asi 20 rokov na cele s HP (asi 1 a 3 najviac), Sam doma...
1.Polepetko (moc si to nepamatam, ale vraj som to pozerala stále a stále dookola, takže odo mňa mali rodičia aspoň na hodinu pokoj)
2. Ľadové kráľovstvo (toto zase sledovala moja mama a ja som sa obcas pridala)
3. Kouzelná beruška a černej kocour (ja viem, je to seriál, ale mám pokukané všetky časti odpredu odzadu a neviem sa dočkať 2. série v decembri)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Machry1,2
21jump street
22jump street
Pirati karibiku vsetky casti ale naj asi 3
A percy jacson tiez ujde
2. Hľadá sa Nemo
3. Ľadové kráľovstvo
2. Star Wars - Return of the Jedi
3. Star Wars - New hope
Zachránte vojaka Ryana
Winnetou I,II,III
Krstný otec
Pomsta sithov/Impérium vracia úder
Sam doma
nejaka romanticka americka blbost, ktoru davaju v telke vzdy niekedy cez vikend
Cloud atlas
The return of the king
niekolko sto krat, ako autisticke dieta som ich pozerala KAZDY den po skole rok ci dva
tretim si nie som ista, bud tiez nejaka rozpravka na kazete alebo Spolocenstvo prstena alebo Hercule Poirot: Karty na stole
Diabol nosi pradu, velakrat so segy a napecenymi mlskami
Vykupenie z vaznice shawshank milujem, takze mozno to. Alebo nejaku rozprávku - shrek/doba ladova
No a keby tieto neratam lebo som ich teda nepozerala vzdy s nimi tak este Leap year a vsetky filmy ktore chodia pravidelne kazdy rok v tom istom case uz asi 20 rokov na cele s HP (asi 1 a 3 najviac), Sam doma...
vymyslinick a stale poprve
falesna hra so zajkom uskom
gauneri
shrek
2) PRINCEZNA MONONOKE
3) BLADE RUNNER
1.Star Wars (všetky časti)
2. Pán Prsteňov (všetky časti)
3. Mad Max s Tomom Hardym
2.Po čom ženy túžia
3.Now is good
2. Ľadové kráľovstvo (toto zase sledovala moja mama a ja som sa obcas pridala)
3. Kouzelná beruška a černej kocour (ja viem, je to seriál, ale mám pokukané všetky časti odpredu odzadu a neviem sa dočkať 2. série v decembri)
2. Železný obor
3. Návrat do budúcnosti
(Geek Alert)