Ahojte,viem že to je asi somarina,ale napadlo mi, že si zalozim jeden zosit v ktorom budem zachytavat niektore casti mojho zivota,ktore pre mna nieco znamenali aebo podobne. Ved po desiatkach rokoch moze byt zaujimave citat svoje nazory a zazitky ked som
Ja som si chcela vytvoriť niečo podobné len v tom rozdiele,že by som si tam písala všetko čo sa mi stalo po prvé ,alebo nejaké významné veci v mojom živote.. Najpr. 12.3.prvý krát som dostala sms od mojej lásky , 18.4. prvý krát sedela za volantom..atd..
@najivna@etelar to je len uhol pohladu, ze co je hlupost.. napr vela ludi povazuje aj za ufo, ked im rozpravam kedy som si spravil novu dedinku v Traviane a kedy vycvicil prveho legionara a pod
@vampiresister666 ja si píšem, ale také niečo ako už bolo spomínané vyššie, keď sa stane niečo významné, načo nechcem nikdy zabudnúť, tak si zapíšem dátum a čo to bolo...
no a otázky: Aký máš v živote cieľ? Si spokojná s tým aká si? Čo by si chcela na sebe zmeniť? Ako sa správaš k iným ľuďom? Ako sa správajú iní ľudia k Tebe? Čo z toho vyplýva? Čo by si chcela zmeniť vo svete? ... nič viac mi nenapadá
@19 a este napr. momentalne oblubena kapela- styl hudby, oblubeny song, farba, najvacsi trapas aky sa ti dovtedy stal (pri dospelackych problemoch sa na tom mozno zasmejes ), oblubeny film, ktory si potom neskor mozes opat kuknut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prečo máš otvorené ústa na fotke?
ale aj toto je dost ufo teda
a k teme
Uz si si pichala marihuanu do slabin ?
vyznávaš nejaké náboženstvo? prečo áno/prečo nie?
čo čakáš od budúcnosti?
Ako vidíš samú seba v 18?
Opíš dokonalého partnera.
5 ľudí, ktorí sú ti momentálne najbližší.
no a otázky: Aký máš v živote cieľ? Si spokojná s tým aká si? Čo by si chcela na sebe zmeniť? Ako sa správaš k iným ľuďom? Ako sa správajú iní ľudia k Tebe? Čo z toho vyplýva? Čo by si chcela zmeniť vo svete? ... nič viac mi nenapadá
Čo ti rodina dala?