ked ta stale nieco v zivote *ere a vobec nemas chut zit (to sa staava hl. tuto mladym ludom) ..mali by sme nieco pre to robit aby sme to zmenili(nas postoj k zivotu a k niektorym veciam no nie? ...) nemali by sme sa staale tpraapit nad vecami ktore aj tak
Ja som dnes bola bez nálady (ale chuť žiť som mala), tak som vyšla z domu a prechádzala som sa po dedine s túlavým psom. A verte či neverte, pomohlo to
Ja mám teraz furt naladu cely tyzden sa uz tesim na jarmok a furt len s kamoskou behame okolo a spominame na detske casy a take zachvaty mame ze kazdy den chodim domov bez hlasiviek jak sa smejeme .. mala by som si dat nekedy facku a nesmáť sa tolko
No dneska je celkovo den nudny,nedivim sa ti...Ale mne nikdy v zivote nenapadlo,ze by som nemala chut zit,ze by ma tak niekto vytocil alebo by som trpela,neojebavam,proste nejsom tip co pre kazdu chujovinu trpia trapi sa...a myslim ze to je dobre...z toho by si jeble emo mohlo brat priklad
snažím sa žiť naplnooo a keď to už akosi nejde a keď sa mi nedarí tak...sa režem. ..ale nijééé proste to nechám plávať ono to raz prejde...a čo ak vtedy keď proste nemám náladu na všetko a nešla by som ani von tak sa niečo stane čo by mi zmenilo život?nie nie slečna Renátka musí byť všade kde sa niečo deje aj keď má zlú náladu veď s kamošni sa všetko zlepší a na všetko zabudnem ...takže tak veď je to len dočasné trápenie...
a všetko sa dá zmeniť...len treba chcieť...len občas na to treba veľa ľudí(napríklad na také petície proti týraniu zvierat)...ale takéto individuálne problémy sa dajú riešiť...len to chce odvahu... a tú chuť do života...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
bwt daj si facku
a všetko sa dá zmeniť...len treba chcieť...len občas na to treba veľa ľudí(napríklad na také petície proti týraniu zvierat)...ale takéto individuálne problémy sa dajú riešiť...len to chce odvahu... a tú chuť do života...
majme sa radi a žime
...joj jak som sa rozpísala