@tomas Ja viem. Pokiaľ ma však pamäť neklame, tak odvysielali len pár epizód. (Takto mám pozreté všetky epizódy dvakrát v angličtine i češtine, tak si to chcem doplniť aj v slovenčine)
@paracelsus tak to ťa obdivujem ja mám problém pozerať akýkoľvek seriál vo viac jazykoch, ja si zvyknem na jeden jazyk a potom to chcem pozerať len v tom (a to je jedno či si zvyknem na angličtinu, češtinu, či slovenčinu, proste ak dačo začnem pozerať v jednom jazyku, tak si zvyknem na hlasy postáv a chcem to dopozerať v tom istom
markíza nemá peniaze ani na to, aby dávala dobré filmy na materskej stanici (alebo má ale radšej spraví realityshow v hodnote jedného dobrého filmu a zaplní si vysielací čas na pol roka), takže sa nedá čakať že dcérska stanica bude mať úžasné vysielanie (rovnako ako doma je stanica pre dôchodkyne)
kks budem pozerať nejakú telku s miliónom reklám a starými seriálmi, nie? hlavne keď si všetko môžem pozrieť na nete alebo rovno stiahnuť a pozrieť kedy chcem...
ako hm cakal som ze tu budu lepsie filmy alebo serialy toto budu vsetko snad len opakovania, ale aspon ze tu niesu telenovely ale zas telka pre chlapa by mala byt len pre chlapa a nie deti a zeny ked to uz tak propaguju tak napriklad tie rozpravky ma dojali alebo niektore erialy ach jo mno nic cakal som ze to bude ako nieco pre zeny co je tv doma a joj plus tam su sameeeee telenovely a pod a tv daj to je ako telenovela pre chlapov mam taky pocit dalej neda sa to naladit na tunery na telke dalsia blbost ani na magiu ani na fiber nete a ece to ma byt aj platene??????? to by muselo byt aspon na takej urovni ako hbo alebo cinema dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
19:00 Tučniaci z Madagarkaru
19:20 Kung Fu Panda
už Doma je dosť odveci...
presne to som chcela i ja okomentovať, ale predbehla si ma
stanica pre chlapov a rozprávky
ináč jebať Markízu, radšej si film stiahnem a v kľude ho pozriem..a hlavne bez reklám!
Takže asi si z toho niečo pozriem, aby som si z toho potom mohol veľmi fundovane robiť prču
So slovenským dabingom.
Nikdy viac.......