vám je*be už z toho monitoru, ja keď som to písala pred xy rokmi tak som sa na to ani neučila vobec a spravila som obidva skoro na plný počet....čo mám hovoriť keď teraz maturujem??? ach bože, sa poserete potom asi
ja nerobím nič maximálne som vyrátala pár príkladov z matiky zo starých monitorov, na slovinu som ani nepozrela a ani ma nenapadne robiť to a nestresujem načo?
spolužiak niečo spomínal ako na "dobré" ťaháky... vezmi čokoládu, špendlík a vyry si ťaháky na jej zadnú stranu aj keď neviem... také ťaháky by som asi nepoužila
aj boože skoda ze niesi baba pre babi je jednoduchsie si davat tahaky hocikam .p ale mi mozeme met na lavici dzus a cokoladu tak ma napadlo virit na spodok tej cokolady nieco atd alebo kalkulacka ked mas taku s kritom tak do toho to strc abo naj je aj tak pouzit mobil ale to je velke riziko ze ta s nim neuvidia ale inak tahaky moc nepouzivaj aj tak je lepsie sa to naucit DD
@lamalama dííky .DD hej ani mi nemozme mat mobily a no a? D poolka triedy bue mat napisane tie tahaky v nich D hej aj ma napadlo ze jak mas flašu a to nalepovacie tak to odlepišš a zvnutra nato napises a len zalepis a mas .pp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Keď takto stresujete s takouto banalitou, čo budete robiť cez maturity?
A na ČO !!!???
Akože ozaj nechápem, ČO si tam asi tak chceš dať, preboha...
šak to je sračka.
teš sa na matury
dajte mi pokoj aj s monitorom 8-/
a vy s monitorom sa tiez neposerte!
nikto sa neposerte, zaprisahavam vas!
@anitchka to aj ja
@ihatepokec dobry napad do cokolady ale jest asi moct nebudeme mobily mat nemozeme a na kalkulacke uz daco mam inac dobry nick