Kedysi som si myslel že načo pit kvalitny alkohol,ked rovnaky pocit maš, rovnako opity si aj z lacneho. Tak prečo sa opit za 10-15 eur ked sa da byt uplne rovnako opity aj za 2-3 eura. No časom som zistil že naozaj sa oplati pit kvalitny alkohol. 1. Ta vyššia cena nieje len tak pre nič za nič, naozaj je to kvalitnejšie a čistejšie a ovela menej škodlive pre vnutorne organy-žaludok menej draždi,pažerak,čreva,obličky,pečen(samozrejme pre pečen je zataž aj ten najkvalitnejši alkohol na svete). 2. Je mi jasne že kope ludi je bod 1. Uplne ukradnuty,len sa chcu ožrat a čo najlacnejšie,ale bod 2 si myslim že nie je nikomu jedno-stav po vytriezveni-je uplne iny či niekto vypije 1,5 litra čuča za 1,50€ alebo dve 0,7l. Flašky kvalitneho vina (10 eur jedna).
vidíš, vidíš víno aký je to božský nápoj a ty nechceš uveriť v Boha...
v pekle trt budeš mať a nie vinko a ešte milenku, tam budeš žizniť od smadu a tie čertiská ti nedajú nič napiť, to bude ich odmena, že si neveril aj na diabla...
šak to oni potrebujú, aby ľudí obalamutili a získali ich dušičky
@patrixo bolo ale tak bol cas uz po tyzdni triezvosti
@Orolbielohlavy tak urcite ale zas tak drahy chlast by som nepil nikdy ani keby som milion euro zarobil nemam potrebu drahe vino pit proste tvrde by som si urcite dal raz za cas aj nieco kvalitnejsie
@tom1995cz daj si ked bude prilezitost je to dobrota ale tato bola normalne ze cíder bolo na nej napisane takze asi len cisto z jablcok + farbiva a podobne sracky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v pekle trt budeš mať a nie vinko a ešte milenku, tam budeš žizniť od smadu a tie čertiská ti nedajú nič napiť, to bude ich odmena, že si neveril aj na diabla...
šak to oni potrebujú, aby ľudí obalamutili a získali ich dušičky
@Orolbielohlavy tak urcite ale zas tak drahy chlast by som nepil nikdy ani keby som milion euro zarobil nemam potrebu drahe vino pit proste tvrde by som si urcite dal raz za cas aj nieco kvalitnejsie
@Riddler no tak to mas lepsie jak ja
ano dnes som sa prihlasil na birdz...
o čom mám s tebou debatovať, keď neveríš na nebo a peklo....