Môžem zmiešať dve farby na vlasy rôznych značiek, Wellaton a Pallete ? Bolo by to veľmi zlé, keby som to urobila resp. čo by sa stalo ? ..Ide o to že som si kúpila veľmi svetlú farbu od Wellatonu, čo som si pri kúpe neuvedomila a teraz by som si chcela k
@lawey ja len nechcem skončit so zelenou hlavou alebo tak nejak ... Mne niekto spomínal ale neviem či to bol blud, že sa to nemá robiť bo že majú iné chemikálie v sebe a všetko.
ja by som to ofarbila najprv tou jednou a ak by to bolo fakt zlé, tak potom na to dala inú, ale neviem, či priamo takto miešať to je najlepší nápad...to by sa chcelo vyznať v zloženiach a zistiť, nakoľko sú kompatibilné
Každá firma môže mať iný recept a ten druhej farbe nemusí vyhovovať to prvé oxidačné činidlo či ako sa to volá, ale však zmiešať si dávku tak na jeden prameň na vyskúšanie by malo byť ok.
nerob to!každá farba je od inej značky čiže v podstate inakšia chemikália.može ti to strašne zničiť vlasy-nehovorím že zničí ale že môže...radšej skús tú čo sa ti nepáči predať a kúp si druhú krabičku tej druhej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov