Ak mate nejake skusenosti, abo poznate niekoho kto tak studuje, pls piste. Asi by som este mala konkretizovat,ze ide o verejnu spravu a pravo. dakujeeem
Moja segra mala ale nie dve vysoke ale jednu vysku a + nadstavbu jednu to mala z akademia a odbor bol cestovny ruch a + manazment a stihala vsetko perfektos. Len bola denne nad knihamy.
@EMS dajú sa zvládať dve školy, ale načo si kaziť mladosť zbytočnými starosťami a stresmi, keď bohate stačí jedna výška (resp. aj tá je vlastne v dnešnej dobe už možno aj zbytočná...)
Ja som zvedavá, čo zvládnem od budúceho školského roka urobiť si dva ročníky naraz na pomaturitnom a k tomu aj prácu na trvalý pracovný pomer.
A k téme, podľa mňa sa dajú zvládnuť 2 výšky naraz, ak máš dobrú pamäť a rada sa učíš, a ak sú to ľahšie školy. Lebo napríklad taká medicína a k tomu ešte niečo ťažšie by sa zvládnuť nedalo, alebo len s veľkými ťažkosťami.
Tie tvoje dva odbory nepatria k ľahším, ale aspon podľa názvu sa mi zdá, že sú si podobné, takže možno by sa to aj dalo. Držím palce
jojo, teraz sa myslím platí za jednu...no dá sa všetko, ale myslím, že tieto dva odbory by boli riadna makačka, nedalo by sa to podľa mňa zvládnuť tak, že obe naraz, pretože mať štátnice v jeden rok na dvoch školách, to je poukážka do blázinca aj pre géniov...je to neuveriteľné kvantum učenia, ešte tak rok s odstupom, ale mne osobne sa nechce chápať takých ľudí, čo naraz študujú pretože je to aj tak zbytočné prekombinované...napríklad, je vyslovená blbosť si dávať niečo k medicíne, keď sama o sebe predstavuje jedno veľké spektrum učiva s rozsiahlým uplatnením po skončení...verejná správa sa podľa mňa k tomu blíži tiež, tak načo ešte právo?
Podľa mňa sa to dá, ale musíš sa tomu poriadne venovať. A okrem toho si jednu musíš platiť. Ja od septembra nastupujem na Právnickú fakultu, ale bduem ešte robiť prijímačky na jednu školu , na ktoru ak ma vezmu som pripravena prejst na prave na externe studium, cvakat zan a tahat dve skoly. Ale dennou formou iba jednu.
Co sa tyka teba, myslim ze pravo a vferejna sprava su dva dost pribuzne odbory a neviem ci je nutne studovat obidva...ine by bolo keby si mal verejnu spravu a biologiu trebars
Fúúúha! Nehnevaj sa, ale ty sa chceš zblázniť z učenia a vychádzať od kníh len na WC? Teda nepodceňujem ťa, ale po 1) sú to čisto teoretické predmety, čo sa nenabiflíš, to nevieš
2) sú to akoby príbuzné odbory, tak načo ich chceš mať 2x?
3) myslíš, že len s právom nemáš dostatočné uplatnenie?
4) ako chceš zvládnuť štátnice?
No toľko základné otázky, ktoré by mňa osobne totálne odradili...ja nastupujem na právo a budem rada, ak to prežijem. Nemala som problém s učením, ale ako čítam tie predmety, asi mi z toho začne kvalitne hrabať. A to o druhej škole súbežne ani náhodou neuvažujem...
Niekoľkí bývalí spolužiaci sa zapísali na dvoch výškach, ale väčšina z nich to v prvý týždeň vzdala. Ostal jeden, študuje naraz nejaký manažment alebo niečo také a informatiku a zatiaľ sa tvári že to zvláda, ale tak... neviem, stačí mi jedna výška, načo stresovať na dvoch?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A k téme, podľa mňa sa dajú zvládnuť 2 výšky naraz, ak máš dobrú pamäť a rada sa učíš, a ak sú to ľahšie školy. Lebo napríklad taká medicína a k tomu ešte niečo ťažšie by sa zvládnuť nedalo, alebo len s veľkými ťažkosťami.
Tie tvoje dva odbory nepatria k ľahším, ale aspon podľa názvu sa mi zdá, že sú si podobné, takže možno by sa to aj dalo. Držím palce
Co sa tyka teba, myslim ze pravo a vferejna sprava su dva dost pribuzne odbory a neviem ci je nutne studovat obidva...ine by bolo keby si mal verejnu spravu a biologiu trebars
2) sú to akoby príbuzné odbory, tak načo ich chceš mať 2x?
3) myslíš, že len s právom nemáš dostatočné uplatnenie?
4) ako chceš zvládnuť štátnice?
No toľko základné otázky, ktoré by mňa osobne totálne odradili...ja nastupujem na právo a budem rada, ak to prežijem. Nemala som problém s učením, ale ako čítam tie predmety, asi mi z toho začne kvalitne hrabať. A to o druhej škole súbežne ani náhodou neuvažujem...
Ako bezne niekto vystuduje dve rozdielne vysky. Napr. kamos ma matiku a lesnicku nejaku.
Ako da sa to. Ale na cas velmi narocne.