prehra za prehrou,a dnes opat ..Slovan bez Urama je ako hokejista bez hokejky..Uram je mozog tímu a tie skurvene Košice ho museli zranit..to ako teraz všetci maju hrat jak oni že sme šmatlaví tak pošleme tam drevorubača na naj hrača supera nech mame ako
Lakino- ako nehenvaj sa vobec nie zbabelo to ze vasi nemaju na hokej nezvaluj na kosice. a okrem toho mate len jedneho dobreho hraca - za to kosice nemozu.
lenže toho jedineho hrača nam odpisali košice..nemaju gule aby sa postavili slovanu v plnom..o to ide..košice - banda sračov
a to že uram robi slovan..da sa to tak povedat..ale podla mna ide o to že slovan bez urama nie je slovan a uram bez slovana nie je uram..navzajom sa to doplna..to maš jak ronaldino a barcelona
Cmuqa - bohužial nezarastam ako on čiže ludia by to spoznali že to neni marek
ide o to že keby košice nezranili urama tak vyhrava nadalej a netrapi sa teraz ...ale možme sa stavit..ja vravim že ak sa uram uzdravi do play off tak slovan porazi košice.. bereš stavku?
toto je nefer tvrdit. ako radsej kosice ako slovan, kosice su ovela lepsie, a to s tym zranenim ako lakino to uz nemas na co zvalit prehru? priznaj si ze kosice su lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Spievať a všetci a nahlas, dnes neprehráme
Skáčme a vyššie, ruky hore, nezaspíme
Góly, fajn skóre, tak poďme Košice!!!
Zas ten krásny pocit mám
Že chlapcom vyjde tento deň
V Aréne sa hokej hrá
Zmizol z Košíc zvláštny tieň
Sú rýchli, sú draví, chcú vyhrať, my takých máme
Spievať a všetci a nahlas, veď s nimi hráme
Súper má smolu, sme lepší, zvíťazíme
Majstri? Titul? Som rád!
Zas ten krásny pocit mám
Že chlapcom vyjde tento deň
V Aréne sa hokej hrá
Zmizol z Košíc zvláštny tieň
Ako to len vymyslieť
Aby hokej u nás bol
Stále lepší deň čo deň
Stačí gól a ďalší gól
Košičáánia, Košičáááánia, hééé éééé ééééj Košice!!! [3x]
kedže Martin nema nejaku vyraznu osobnost ale je to kolektivny tim kt sa doplna tak Košice nemali šancu.. to by museli zranit všetkych hračov..
Chiflada - chceš povedat že tebe sa pači že tvoje mužstvo bojuje nečestne,priam zbabelecky?
a to že uram robi slovan..da sa to tak povedat..ale podla mna ide o to že slovan bez urama nie je slovan a uram bez slovana nie je uram..navzajom sa to doplna..to maš jak ronaldino a barcelona
Cmuqa - bohužial nezarastam ako on čiže ludia by to spoznali že to neni marek
ide o to že keby košice nezranili urama tak vyhrava nadalej a netrapi sa teraz ...ale možme sa stavit..ja vravim že ak sa uram uzdravi do play off tak slovan porazi košice.. bereš stavku?
Kosice 4Ever !!!
Chiflada - takže maš pochybnosti o tvojom time že neporazia slabučky slovan?
Blaze164- suhlasim
cmuga: odkial si ?