pes Jerrko (odpočívaj v pokoji), pes Maxik, zajko Sparky, kocúr Nuti, taška Magdaléna a kalkulačka Unterhunghewberta. (kto nevie ako sa volá, nepožičiam ju)
Kedysi vsetky moje hracky mali meno kazdej hracke som dala dajake meno ach stare dobre casy inak som davala vela veciam mena v detstve teraz nemam komu ani comu
no dostala meno po tom kamoškinom labradorovi, tuším som ti ho spomínala lebo bola taká veľká, že by sa do nej v pohode zmestilo také väčšie šteňa labradora
Jedine korytnačke a dvom žabám. Korytnačka sa značne obmedzila na moju výslovnosť v troch rokoch, takže bola Kake a žaby boli utajené, tak vystupovali pod krycími menami Škatuľka a Krabička.
@alpynus Sakura znamená čerešňa myslím, čo som vtedy nevedela, ale vedela som, že je to postava z Naruta, takisto ako Saske niežeby som nejako veľmi Naruta pozerávala, nudnééééé, ale mená sa mi páčili dosť.
@mayben nó ja som si predstavila pri tom mene pubertálneho chlapca z dediny v teplákoch, s rašiacimi fúzmi, jebákmi, okuliarmi a starým počítačom.....že NIE!
moje zvieratá mali ledžndery mená. všetky mačky Mica, morča - Morča, andulka - Andy, škrečok - Škreko a korytnačka bola trochu fail, volala sa Monča a ušla mi
Korytnačkám - Mário (neskôr som zistila, že je to samička takže po neakých 3rokoch bola premenovaná na Viky D...ochrnula , Mima (upiekla sa na slnku), Lila ( žijééé )
@jebazneba veľmi kreatívne mená ! vidíš korytnačka mala atypické meno to preto
@strawberrywii upiekla ? :o ešte som nevidel pečenú korytnačku inak ja som mal vždy opačne pomenované zvieratá samčeky mali ženské mená a samičky mužské
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
morča - Nancy
mačka - Tarzan, Perkelt
kabelka jedna sa volala lerynko
bicykel sa volá abrahám
notebook je lucinka
parfém je donna, ale tak... to som nevymyslela ja
ale keď som bola menšia tak som dávala viac mien veciam
a aj mnohým iným veciam.. napr. môj foťák sa volá Reďkovečka
ptm vlastne opica je kazdy druhy clovek, kt. ma pozna
niečo smiešne?!??
kocúr keď bude tak to bude Bacilus
@husky je defka
moja andulka sa volala karol... odvtedy naozaj nerozumiem, ako môže niekto človeka pomenovať karol. karol je andulka. navždy.
inak zdravím týmto karola.
potkanica - Sheame (šejmý)
jej dcéra - Lily
matka ježica - Tuffy
jej mladé - Obie a Jullie
inak ta kabelka musela byť asi 1 zo 100 keď dostala také špeci meno
a ešte môjmu ntb Asusík
no dostala meno po tom kamoškinom labradorovi, tuším som ti ho spomínala lebo bola taká veľká, že by sa do nej v pohode zmestilo také väčšie šteňa labradora
Psi - Ťapka, Brix
Andulky - Maťko, Julinka
škrečok - Monty
ryba - Aurélia
zajac - Fix, Foxi
plyšový medveď - Kajko
Zeus
Herkules
Aqua
škrečkovi - Twiggi
Rybky: Pierre
potkanovi - Džikanis
orchidei - Etela
mačky - Salem a Buddy
kvet - Melinda
priateľ - Muci, moja trauma
priateľov starý skúter - Eliška
no a plyšáci - Modžo, Džamo, Modžina
a
Notebook-u - Daňko
2x degu - Vaji a Buchti
banánovník si neviem spomenúť ako som pomenovala
á ešte psovi tiež Mimi ale na tom sme sa už zhodli tak s mamu a sestru
škrečkovia - Tobi, Viba, Kiko, Tami, Neyo, Corvette
mačky - Mica, Abyo, Pussy, Alien, Garfield, Smokie, Nirvana, Lulu, Vincent
kalkulačka - Kvido
milión škrečkov - Nena, Brigita, Sakura, Saske......
tri bábiky na ruku (prstienky s bábikou) ktorými som bola dosť známa - Klotilda, Hildegarda, Izidora
ináč som strašne hrdá na svoje pomenovávacie schopnosti. nenávidím tuctové mená typu Lili.
rastlina nechtíka lekárskeho- Stewie
mučkát- Stewie
plyšáčik- Stewie
keby som mala zvieratko volala by som ho Stewie
kocúr - Kubo Šešil
- FricHerbert
mačka - Sikjú
pes - Šumichrast
.........
to ti vyslo!
taká pružina na hranie ja neviem jak to nazvať - oto
ventilátor-elmo
a ešte aj vysávač sa volal nejako ale nepamätám už
čiči,lola,flopsy myslím
keď si raz zaobstarám bonsai mačku, poradíš mi s menom, ok?
jasné! bude mi cťou!
ešte tú bonsai mačku a podmienky na chovanie teda maličkosť
taký detail
detailíček!
Mojej malej mačičke-Miss Gáborík Hudáček (podľa mojich obľúbencov..čakala som že to bude kocúr,ale bohužiaľ je to mačka)
Môjmu plyšákovi s ktorým každý večer spávam-Finn
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja viem..som divná
ale napríklad..
pes - Leo, Aero;
mačky - Ginger, Twiggy, Bandita atď
Mačky- Dajlík, Garfield, Muro,
Vtáčiky- Pišta a Štefan
Škrečky- Bela a Alex
Zajac - Tominko
Prasiatka - Fínias a Ferb
Zajac - Eby
Pes - Kubo
@strawberrywii upiekla ? :o ešte som nevidel pečenú korytnačku inak ja som mal vždy opačne pomenované zvieratá samčeky mali ženské mená a samičky mužské
a mojej neterke (neviem prečo som ja vyberala meno - sa o tom so mnou sesterka rozpravala a ja som jej povedala jedno meno a tak sa aj vola - Mia )
a mojim hračkám keď som bola malá D - napr. psovi Argo, Rexo, mačke Diana, krave Simona, tigrovi Filip
psovi-Hugo
psovi-Tina
psovi-Sindy
psovi-Citrón
2 zajacom- Bonnie a Marko
sestre-Karolína
plyšákovi- Rudko
a už neviem
škrečkovia- blinky, kormi
Mačke-Lary
Škrečkovi-Stivy,Vilko
mačka - Mystery