Neviem asi ani nie.. Možno som spoznala viac ľudí, jedného osobne ,ale to je všetko.. A ešte som sa tu naučila hádať s druhými, čo neberiem ako pozitíva
spoznal som tu veľa ľudí, s niektorými vychádzam tak úžasne, často lepšie ako s takými, ktorých poznám od detstva a hlavne mi dal jedného človeka a za to Birdzu ďakujem najviac na svete
a z takých čo sa oplatia spomenúť sú @bonita , @andulili , @dejvido a vlastne je ich ešte dosť ale ani ich nemusím tagovať lebo sem už ani nechodia
Našiel som si miesto, kde som mohol vyjebať všetky svoje myšlienky von z hlavy a dať ich na papier. Miesto, kde aj tie jebnuté myšlienky sa niekomu zdali super!
nie...sledujem birdz už nejaký čas, hoci aktívna veľmi nie som, v minulosti som si rada čítala blogy, mám pocit, že už nie je veľmi čo čítať...nedal mi nič ...
no to je pekne vacsina odpovedi je len "dal/nedal" alebo "ano/nie"
ja aspon neco k tomu napisem ano dal to ze sa az tak nenudim na nete ked som a este to ze som zistil ze na tomto svete neziju len dementi aj ked tu su niektory ludia az prehnane mudry
15 mesiacov geniálneho vzťahu, následne bolestivý ale poučný rozchod, 6 mesiacov samostatného života v Bystrici, následne bolestivý porazený ale poučný návrat, a cca polovicu skvelých ľudí zo všetkých čo poznám naživo
@luc.ka poslal som a dockal som sa iba informacie, ze si nemozem urcit cas =D a cislo manazera.. cize je to take, ze maju v pici ci tam robim alebo nie...
@hangtime11 dakujem tiež som tu spoznala kopec ludi a tých naj mam aj na fb ...
birdz bol krásne miesto plné kreatívnych ludi .. avšak nie len tých ale tak nič nie je dokonalé na birdz už chodim len sem tam a vždy ked dojdem je tu nejaka zmena čo len svedči o tom že sa tu o to @tomas dobre stara neveim či je ešte niekde na nete taký fajn portal kde ma možnosť preukazať sa vo viacerých smeroch tak ako na birdzi
dal mi pocit toho ze moje nazory nie su najprijebanejsie ...lebo som tu nasiel este vela vela prijebanejsich ......inac ani nie ....najviac toho mi dal skype ....teda vlastne to je len taky sprostredkovatel ...zivot vam dava veci ....ale nie virtualny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
Pre zaujímavosť, keď sme si prvý krát vyznávali lásku, akurát Birdz jebol a pol hodinu nešiel. Si predstavte, aké nervy sme mali obaja
Nasiel som tu par prijemnych ludi, vela neprijemnych. Myslim ze to by som nasiel aj inde, takze specialne Birdzu by som toto nedaval za zasluhu.
Kazdopadne som rad ze som tu. Aspon mozem trosku obrusit svoju matematiku/fyziku sem tam
vcera, ked som napisal, ze nasa naklonnost nie je len fyzicky zalozena, dal si rofla, dneska davas -ka v suvislosti so mnou...
citim sa nechcený! :´-(
DAL.
aaa.. pomohol mi zabit x hodin casu...
okrem toho veľa skvelých ľudí, s ktorými som bol aj osobne a sú mojimi kamarátmi, teda aspoň ja ich za kamarátov považujem
všakže?
@alysia tak ho napíš
A kurvy, všetkým vám dal mňa!!
a z takých čo sa oplatia spomenúť sú @bonita , @andulili , @dejvido a vlastne je ich ešte dosť ale ani ich nemusím tagovať lebo sem už ani nechodia
PRESTAŇ! STAČÍ! Myslíš si že ti toto pomôže?! Akurát tak dosiahneš jednu vec!!
Nie žeby ti na tom malo záležať, ale to čo som sa ťa pýtala v TSke, dociel to!
Nie!
ja aspon neco k tomu napisem ano dal to ze sa az tak nenudim na nete ked som a este to ze som zistil ze na tomto svete neziju len dementi aj ked tu su niektory ludia az prehnane mudry
birdz bol krásne miesto plné kreatívnych ludi .. avšak nie len tých ale tak nič nie je dokonalé na birdz už chodim len sem tam a vždy ked dojdem je tu nejaka zmena čo len svedči o tom že sa tu o to @tomas dobre stara neveim či je ešte niekde na nete taký fajn portal kde ma možnosť preukazať sa vo viacerých smeroch tak ako na birdzi