Download Helper - skvelý program, stiahneš ho ako doplnok do Firefoxu.
Po nainštalovaní doplnku budeš mať na lište vedľa URL baru ikonu, na ktorú keď klikneš, môžeš si vybrať aké chceš rozlíšenie a potom sa ti to stiahne vo formáte *.flv
Final Downloader - funguje podobne ako DownloadHelper ale musíš ho stiahnuť normálne, nainštalovať po nainštalovaní sa Ti taktiež objaví ikonka vo Firefoxe, alebo program môžeš spustiť normálne a budeš si môcť nadstaviť, aké rozlíšenia chceš sťahovať a či ti to má program skonvertovať napr. do MP3.
ja mám toto » www.dvdvideosoft.com/products/dvd/fr... ...a som s tym spokojna...pod videom mam tlacitko stiahnut a uz to ide na zaciatku som s tym sice mala mensie problemy lebo som sa sparala v nastaveniach ale inak je to super a mali by ist aj ine videa ne len z yt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Po nainštalovaní doplnku budeš mať na lište vedľa URL baru ikonu, na ktorú keď klikneš, môžeš si vybrať aké chceš rozlíšenie a potom sa ti to stiahne vo formáte *.flv
Final Downloader - funguje podobne ako DownloadHelper ale musíš ho stiahnuť normálne, nainštalovať po nainštalovaní sa Ti taktiež objaví ikonka vo Firefoxe, alebo program môžeš spustiť normálne a budeš si môcť nadstaviť, aké rozlíšenia chceš sťahovať a či ti to má program skonvertovať napr. do MP3.
Osobne používam obi dva...
v lepšej kvalite na » mp3skull.com/... alebo uloz.to alebo warxtreme.com