Co je na tom ponizujuce.... VS skola musi cloveka zaujimat.... nemusi ho nutne vzdy bavit ale musi ho nutne vzdy zaujimat, lebo tam uz su veci s ktorymi sa pravdepodobne bude potykat pozvysok zivota.
Ak si niekto uvedomi ze nie je v tom pravom orechovom lepsie je to ukoncit hned ako to zbytocne natahovat.
Ja nepojdem na VS len preto aby som sa niekam dostal. Ja pojdem na tu na ktoru chcem ist a bodka. Aj kedby sa to nepodarilo na prvy krat aj keby som nakoniec isiel na externe.
Ale mam dobre predpoklady preto, aby sa to na prvy krat podarilo
asi som v tomto prilis hrda, ale nie. rovnako ako neveru, toto by som tiez neodpustila. povazovala by som to za zradu. a kto ma zradi, za tym palim mosty.
k teme - zalezi od toho preco sa chcel rozist, ak by to bolo ze ma nejaky problem sam so sebou a potrebuje si utriedit veci na chvilu tak prosim. alebo problemy v rodine a nezvlada veci tak oki, aj ked by ma mrzelo ze to nevie riesit v dvojici. ak by mal vsak nieco ako aferu a zistil by ze to nie je ono tak chod ta het.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tu je x možností, kedy áno, kedy nie ... len tak sa odpovedať nedá
Ak si niekto uvedomi ze nie je v tom pravom orechovom lepsie je to ukoncit hned ako to zbytocne natahovat.
Ja nepojdem na VS len preto aby som sa niekam dostal. Ja pojdem na tu na ktoru chcem ist a bodka. Aj kedby sa to nepodarilo na prvy krat aj keby som nakoniec isiel na externe.
Ale mam dobre predpoklady preto, aby sa to na prvy krat podarilo
ale dala som aj teraz a myslím že to vyšlo lenže to je trošku iná situácia
k teme - zalezi od toho preco sa chcel rozist, ak by to bolo ze ma nejaky problem sam so sebou a potrebuje si utriedit veci na chvilu tak prosim. alebo problemy v rodine a nezvlada veci tak oki, aj ked by ma mrzelo ze to nevie riesit v dvojici. ak by mal vsak nieco ako aferu a zistil by ze to nie je ono tak chod ta het.