NIE NIE NIE. ja keď už sa s niekym rozídem, tak viem prečo. a na čo by som sa s ním dávala opäť dokopy? (skúsila som dať druhú šancu a doteraz by som si za to najradšej chcela odpíliť hlavu)
neverím na nejakú veľkú zmenu charakteru človeka..
"dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš" malo poukazovať na to, že rieka nie je nikdy rovnaka... meni sa okamžite, takže podľa tohto - do rieky vstupim dvakrat.. ale určite nebude ta ista (takže dal by som sa dokopy aj s takou, lebo viem že sa určite aspoň trochu zmenila...)
ak to raz krachne tak potom to o niecom svedci a nieje uz dovod zacinat nieco odznova ... 2x za sebou spravit tu istu chybu moze iba totalny idiot... uzivajte si slobodu
Pohoda, už sa to stalo a o pár mesiacov to aj tak skončilo ako predtým. A do tretice to už by som bol vôl. Ale šak vyskúšať niečo svakrát ma nezabije =D
uf ,Janko polozil si dost tazku otazku lebo toto je tazko povedat ...zalezi od toho,aka by bola momentalna situacia ak by sa ten dotycny naozaj skutocne zmenil (alebo by sa vyriesil ten problem ,kvoli ktoremu sme sa rozisli ) tak by som dokazala sa s nim dat opat dokopy ,ale naozaj zalezi len na tom ,preco sme sa rozisli ...ak by to bola nevera alebo nieco podobne ,tak to urcite nie ..ale myslim ,ak by to nebolo az take zavazne ,tak urcite by som dala druhu prilezitost dotycnemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Po roku už mám za sebou asi tak 5 rozchodov (áno s tým istým človekom) a neľutujem to. Všetky tie hádky stáli za to.
...keď je človek mladý a sprostý
Tak to by som sa k nemu nevrátila!!!
neverím na nejakú veľkú zmenu charakteru človeka..