to su 2 otazky, neviem ako na to odpoved, ale odpoved :
mala som pierc v nose.. robili mi to normalne v zlatnictve nastrelovacou pistolou, takze to bolo nic.. neviem, ci je rozdiel, ked ti to robi normal v nejakom tattoo shope
do nosa nie. a myslím, že to bolí tak normálne ako prepichovanie ucha alebo hociaké prepichovanie. mňa v januári ucho po prepichnutí bolelo len pár dní, bolo to ok.
Vyslovene to je nechutne v nose....Vôbec sa mi to nepáči strašne odpudzujúce to je....A náhodou by mi tam niekto do toho drbol no nechcela by som tu bolesť spolužiačka byvala hrala basket a jej to vrazili do nosa sa skoro pototo od bolesti ....
Radšej si daj do jazyka a pery tam to aspon aj nejak vyzerá alebo si opracuj uši ja si ich planujem tento rok ešte ale nos to je hrozne fuj!
kamaratka si davala v piercingovom a jej z toho tiekla krv asi pol hodinu a skoro odpadla cize to ju dost bolelo ale jej vypadol a pred par dnami si dala zase ale to si uz dala nastrelit a to ze stipalo ale nie dlho a nebolo to take strasne...ale nastrelovanie do nosa neni podla mna bezpecne.v kazdom riadnom piercingovom na to tentuju a nerobia to a tak a tiez sa mi to nepaci
fyzicka bolest je relativna a pomynutelna... ale inak, bude to boliet ako keby ti prepichli nos, a nie nedal by som si do nosa, mam alergie rozne takze by to bolo naozaj nepohodlne :/
mala som, ale po dvoch rokoch ma to omrzelo. mala som najprv len takú malú "bodku" a potom som si dala krúžok. a prepichovanie nebolí, len mi začali tiecť slzy.
Treba si to rozmyslieť..kamoška a segra to mali..aj dalšia kamoška..a ono to bolí, ale tak zasa záleží aj kto to ako znesie.napr. ťa to bolí, ked ti to prepichujú (teda nos), čo je normálne..potom ťa to bolí napr. večer ak ti vyúadne, tak si ho musíš ráno tam nasilu dávať, lebo tá dierka v nose rýchlo zarastá a už ráno si to tam musíš nasilu dávať.Často z toho aj tečie krv , nehovoriac o nádche.
Ale ak máš možnosť a láka ťa to , tak to vyskúšaj..ale koho poznám , tak to pomaly všetkých omrzelo..je to len na tebe
@0 - podľa toho kam presne. ak na kraj, tak to určite bolí, ale asi nie až tak veľmi, ak do prepážky, čo je vlastne chrupavka, tak to vraj bolí príšerne. veď to poznáš, keď si vrazíš do nosa. asi to bude niečo podobné.
mam uz vyse mesiaca.... prepichoval mi to chalan v s ihlou... lebo ze s nastrelovacou pistolou je to dost riziko, lebo nos nemas lalok ako ucho!... ked mi to prepichol tak to bolelo... dalo sa to ale vydrzat... este par dni to bolelo a potom bolo fajn... len si to treba cistit.... a dost cast a dlho...
ziadne kovove,umele,plechove,hlinene,trblietave,diamantove,zlate,hlinikove,hrdzave a ani chirurgicke ocelove picvony na sebe davat nikdy nebudem skoda penez a staci mi ze som debil nemusim tak este aj vyzerat xD
tazko powedat wela ludi mi howori ze by sa mi to hodilo a aj obacs mam po cit ze by som to aj chcela ale potom na to wolako zmenim na zor ani neviem preco staci mi dierka v uchu navyse a wiacej ich mat na ksichte nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
mala som pierc v nose.. robili mi to normalne v zlatnictve nastrelovacou pistolou, takze to bolo nic.. neviem, ci je rozdiel, ked ti to robi normal v nejakom tattoo shope
Ja chcem do jazka
Radšej si daj do jazyka a pery tam to aspon aj nejak vyzerá alebo si opracuj uši ja si ich planujem tento rok ešte ale nos to je hrozne fuj!
Ale ak máš možnosť a láka ťa to , tak to vyskúšaj..ale koho poznám , tak to pomaly všetkých omrzelo..je to len na tebe
NIE nedala by som si...
či to bolí NETUŠÍM...