ale telefon mas pri sebe stale, aj ked ano, aj ten si mozes nechat doma.. proste to je jedno, toto pre mna nie je ziaden argument, kt. by ma presvedcil, ze je to rozdiel
@8
to, že bol "trošku prísnejší" kresťan sa dalo zniesť, však prečo nie? Každý má právo na svoju vieru a názor atď...
Ale konšpiračnými teóriami to chalan posunul na novú úroveň
ale ak ma raz niekto vylieči z tej panickej hrôzy, že by mi mal niekto prerezať kožu, niečo tam vložiť a potom zašiť, tak možno aj áno (chcela som hlasovať áno, ale keď som videla ten obrázok zašitej ruky v @1 , tak si vravím, že nie, NIKDY! )
No odpovede vysvetlujú mnoho vecí tu na B. a aj v celej spoločnosti.
Presne tí od ktorých som čakal áno ho aj dali a presne viem ktorí ešte pokiaľ zahlasujú , dajú áno.
asi hej, vidim v tom len vyhody. okrem @11 napr. aj ze by som sa nemohol nikdy stratit, nemohli by ma uniest atd.
a keby sa ocipovali UPLNE VSETCI, zmizol by zo sveta uplne zlocin, to si málokto uvedomuje je v tom buducnost
@antifunebracka
Pri dnesnej urovni technologii a toho co sa s cim da robit , ake vseliake vysielace , rusicky a neviem este ake picoviny existuju by ma neprekvapilo keby si instatne mohol umret po tom ako ti niekto nabura ten tvoj skvely cip.
A este sa spytaj sam seba kto asi tie cipy bude vyrabat...
google? apple? microsoft? CIA?
Ake konkretne ma vyhody nieco v tele coho sa nemozes zbavit oproti nejakemu napr. naramku tenkemu ako obycajna gumicka z hyper moderneho materialu ktory nebudes ani citit ani videt a kde mozes mat tycxh cipov aj 10 po celej dlzke a mozes si to kedykolvek dat dole?
@mm47 nvm kto to bude vyrabat, dovazat ani kde sa to bude predavat a za kolko a kedy to bude v zlave. ale viem, ze ak by to bol náramok, barsaky unosca by ti to dal hned dole. a sebe tiez
@antifunebracka jaj takze si das spravit invazivnu kokotinu do tela , lahko zneuzitelnu hackermi a na 100% zneuzivanu vladou a jediny + je unos
Si robis picu ci?
Pri nanotechnologiach sa bude dat ten naramok spravit aj o rozmeroch ludskeho vlasu s pevnostou ocele o com nikto nebude tusit ze ho mas.
Alebo si ho daj na vtaka , tam ti unosca kukat nebude
@mm47 sa mi lubi, ze este to ani neni a uz vies, ze to na 100 % bude zneuzivat vlada keby ta hekeri... lepsie povedane krekeri chceli znicit, tak to vedia spravit uz aj dnes a myslim ze neni problem odhalit akokolvek tenky náramok, ked vies, ze sa nachadza na ruke
more cip sem, cip tam ale nosis plnu penazenku bankomatovych kariet, vsade tym platis a telefonik zapaty mas stale a chodis si po internetiku.. vsetko sa da zistit uplne o tebe uz teraz, neviem preco ale ludia maju pocit, ze niekoho nejaky radovy mr. nobody ma zaujimat...
@antifunebracka kto asi pride s tym napadom? teda uz davno prisiel? rozmyslaj. Greenpeace?
Pokial viem uz sa to robit a robi to vlada
Dnes ta mozu obrat o peniaze max. , ale aby sa ti mohli najebat priamo do tela , tak to je trosku moc podla mna.
Ako chces odhalit nieco co nvidis? a nevies ze ten clovek ma ? a moze to mat kdekolvek? aj na kokote ako som pisal?
Preco si myslis ze keby si to mal v tele tak na tebe nenajebe nejake EMP ten tvoj unosca a nezbavi sa toho aj tak?
Ano mas pravdu keby sme boli vsetci ocipovani tak nebude zlocin , lebo nebudes mat ziadnu slobodu a nbudes mat ako a kedy ten zlocin spachat.
Stoji ti to za to? mne ne.
@mm47 a ktoraze vlada to cipuje svojich obyvatelov?:o teraz ti mozu dodrbat zivot rovnako ako s cipom a tiez vedia o tebe nazbierat rovnake qantum informacii ako s cipom. jasne, vzdy je hrozba zneuzitia niekym, ale staci, aby to raz zlyhalo a cela ta idea padne, lebo ludia si to tam uz davat skratka nebudu, nehovoriac o masovych vzburách co by vypukli. to mas to iste ako s bezkontaktnou platbou - ako sa toho ludia kedysi desili: "to akoze clovek nemusi vediet ani PIN a bude platit mojou kartou?" katastroficke scenare vznikali a vidis realitu, absolútna bezpecnost a ked ti niekto ujebe takto prachy, banka ti ich vrati. a ked sa rozsiri, ze take naramky existuju, jasne, ze ti zlocinci najprv skontroluju vsetky koncatiny - dosledne. na EMP by museli mat vybavenie, co by vyrazne stazovalo ich pracu. ale sak ked nechces taxa necipuj
@antifunebracka Neviem presne , klamal by som , pamatam si ze to bola nejaka krajina v europe , neviem ci nahodou nemecko.
Povedz mi naco mam este zhorsit a zvysit vlastne nebezpecenstvo ked nemusim? nie je to chore?
Uz ked sme pri kartach ,
1. bezkontaktne platenie je hlupost co ti usetri 10 sekund.
2. tyzden dozadu mi zavolala VUB ze si niekto z mojho uctu vybral peniaze v USA akoze vazne nerobim si picu , tak mi tu prosim ta nehovor o bezpecnosti
Absolutna bezpecnost? chod to povedat ludom co mali ziv. uspory v Lehman Brothers , ti nepotrebovali ani hackerov aby prisli o vsetko.
Clovek ktory si da do tela cudzy zneuzitelny predmet aby si usetril 3 sekundy pri beznych ukonoch si ani nezasluzi mat ziadne sukromie a prava , henten rus napr.
Takze len tak dalej , dajte si ten cip kludne aj priamo na srdce implatovat aspon sa odelia ovcania od obcanov.
@mm47 nemecko cipuje svojich obyvatelov, to mas odkial? a ano, bezkontaktna platba je bezpecna, ved si sam povedal, ze ta hned banka informovala... a vari ti tie peniaze nevratili? :happy: podla mna sa ovcania praveze boja vsetkeho nového a uz len z principu na tom hladaju vsetko zle tu nejde o 3 sekundy casu, ale odstránenie byrokracie, zlocinnosti a potreby nosit so sebou 456 dokladov vsade
@antifunebracka
Rofl takze je to bezpecne lebo sa banka uracila ma informovat o tom ze nedokazu zabezpecit moje peniaze toto bolo fakt dobre
Ake doklady? OP a elektricenku?
Aka zlocinnost? mas pocit ze s nastupom GPS a co ja viem coho este podobneho klesla zlocinnost? ja nemam ten pocit.
Tak neviem preco by mala klesnut s nastupom cipov.
Zlocin si vzdy najde sposob.
Cip v tele nema ziadne + , ziadne co by stalo za to.
Keby mi ten cip zarucil ze vzivote nedostanem rakovinu , alebo ze sa dozijem o 50rokov viac , alebo ze mi zvysi inteligenciu na 800 IQ , alebo ze slepym ludom vrati zrak , tak prosim , nech si to do tela jebnu vsetci , ale nic z toho ti to neprinesie , prinesie ti to len pohodlie a lenivost ktorou uz aj tak dost cela spolocnost oplyva.
@mm47 wtf ved si nic nestratil a informovali ta, fakt nerozumiem co viac este chces, aby to bolo bezpecne D doklady, elek3cenku, kartu do prace, na vlaky, zdravotnu, nejake speci preukazy este, kreditku, preukaz poistenca, vodicak... mam pokracovat? a to s tym GPS fakt nechapem, ako malo akoze obmedzit zlocinnost nemozes popriet, ze ak budu mat vsetci henten cip, bude uplne o kazdom mozne zistit, kde sa kedy nachadzal, cize uz ziadne falosne alibi, ziaden nedostatok dokazov atd
@antifunebracka Stratil som 7e
Akoze hej jebat taku sumu ale tu ide o princip , kludne to mohlo byt 700e. A o to ze kurva ked im zverim penaze tak sa o ne maju postarat.
No asi tak ze kazdy ma v mobile dnes rozne prijebane aplikacie a gps hovadiny a neviem co , tak preco to nepouzivaju na vyhladavanie? resp. asi pouzivaju ale preco to nic absolutne enspravilo so zlocinom? alebo napr. fakt ze dnes je v metropolach na zapade asi 4555600 kamier a tiez to nijako bezpecnosti nepomohlo
Cital si vobec po sebe tu poslednu vetu? ta veta je dovod preco by si to NIKTO nemal davat , alebo maximalne by to mali dat zlocincom uz odusdenym a nie beznym ludom , ja nechcem aby bolo mozne zistit kde sa nachadzam ani nic podobne a neviem preco by to nikto vobec mal mat pravo skusat.
@mm47 tak to mas potom napicu banku, moja by preplatila a ved GPS sa uz neraz pouzilo na lokalizovanie nezvestných osob a kamery tiez pomohli usvedcit kopec ludi zo zlocinu, odkial tahas tieto dezinfosky? to s tymi zlocincami suhlasim, minimalne oni by to mat mali
@antifunebracka To ze ti preplatia neznamena ze nezlyhali na celej ciare. Suflik doma v izbe nezlyha nikdy
Za posledne desatrocia tak stupla kriminalita ze je uplne irelevatne ci kamera vyriesi jeden pripad z 20.
A fajn je to kamera , je to sice len hanebne sledovanie obcanov ale stale je to chujovina niekde vonku na stlpe a nie v tvojom tele... takze OK ked uz to musi byt.
@mm47 ako zlyhali, ked skodu uhradia a odhalia aj nelegalny vyber? taketo veci tazko zabezpecit, nvs si ani predstavit, ale ja mam pocit, ze robia, co sa da. ved su v stavke ich klienti, ktorí velmi lahko mozu zdrhnut ku konkurencii. sporit doma do suflika je praveze ta najhorsia vec, co mozes spravit. pretoze peniaze nijak nezhodnocujes a akurát ti tam devalvuju, cize okradas sam seba. a aj keby kamery odhalili 1 zlocin z 20 (podla mna ovela viac ale ok), stale lepsie ako 0 z 20. ale, vies, podla mna kamery najviac ocenis, kied raz pomozu aj tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
je jedno ci nosim cip vo vacku alebo pod kozou
@n0win0u Práveže rozdiel to je pretože kreditky a doklady si môžeš nechať doma narozdiel od voperovaného čipu
ale telefon mas pri sebe stale, aj ked ano, aj ten si mozes nechat doma.. proste to je jedno, toto pre mna nie je ziaden argument, kt. by ma presvedcil, ze je to rozdiel
to, že bol "trošku prísnejší" kresťan sa dalo zniesť, však prečo nie? Každý má právo na svoju vieru a názor atď...
Ale konšpiračnými teóriami to chalan posunul na novú úroveň
@4
Presne tí od ktorých som čakal áno ho aj dali a presne viem ktorí ešte pokiaľ zahlasujú , dajú áno.
a podla čoho ich mas prekuknutych ?
aby si išiel s pokrokom
a keby sa ocipovali UPLNE VSETCI, zmizol by zo sveta uplne zlocin, to si málokto uvedomuje je v tom buducnost
Pri dnesnej urovni technologii a toho co sa s cim da robit , ake vseliake vysielace , rusicky a neviem este ake picoviny existuju by ma neprekvapilo keby si instatne mohol umret po tom ako ti niekto nabura ten tvoj skvely cip.
A este sa spytaj sam seba kto asi tie cipy bude vyrabat...
google? apple? microsoft? CIA?
Ake konkretne ma vyhody nieco v tele coho sa nemozes zbavit oproti nejakemu napr. naramku tenkemu ako obycajna gumicka z hyper moderneho materialu ktory nebudes ani citit ani videt a kde mozes mat tycxh cipov aj 10 po celej dlzke a mozes si to kedykolvek dat dole?
Si robis picu ci?
Pri nanotechnologiach sa bude dat ten naramok spravit aj o rozmeroch ludskeho vlasu s pevnostou ocele o com nikto nebude tusit ze ho mas.
Alebo si ho daj na vtaka , tam ti unosca kukat nebude
Pokial viem uz sa to robit a robi to vlada
Dnes ta mozu obrat o peniaze max. , ale aby sa ti mohli najebat priamo do tela , tak to je trosku moc podla mna.
Ako chces odhalit nieco co nvidis? a nevies ze ten clovek ma ? a moze to mat kdekolvek? aj na kokote ako som pisal?
Preco si myslis ze keby si to mal v tele tak na tebe nenajebe nejake EMP ten tvoj unosca a nezbavi sa toho aj tak?
Ano mas pravdu keby sme boli vsetci ocipovani tak nebude zlocin , lebo nebudes mat ziadnu slobodu a nbudes mat ako a kedy ten zlocin spachat.
Stoji ti to za to? mne ne.
Povedz mi naco mam este zhorsit a zvysit vlastne nebezpecenstvo ked nemusim? nie je to chore?
Uz ked sme pri kartach ,
1. bezkontaktne platenie je hlupost co ti usetri 10 sekund.
2. tyzden dozadu mi zavolala VUB ze si niekto z mojho uctu vybral peniaze v USA akoze vazne nerobim si picu , tak mi tu prosim ta nehovor o bezpecnosti
Absolutna bezpecnost? chod to povedat ludom co mali ziv. uspory v Lehman Brothers , ti nepotrebovali ani hackerov aby prisli o vsetko.
Clovek ktory si da do tela cudzy zneuzitelny predmet aby si usetril 3 sekundy pri beznych ukonoch si ani nezasluzi mat ziadne sukromie a prava , henten rus napr.
Takze len tak dalej , dajte si ten cip kludne aj priamo na srdce implatovat aspon sa odelia ovcania od obcanov.
nechapem- však nemusíš vediet ako som to myslela,
a dala som nie, nedala by som sa očipovať
Rofl takze je to bezpecne lebo sa banka uracila ma informovat o tom ze nedokazu zabezpecit moje peniaze toto bolo fakt dobre
Ake doklady? OP a elektricenku?
Aka zlocinnost? mas pocit ze s nastupom GPS a co ja viem coho este podobneho klesla zlocinnost? ja nemam ten pocit.
Tak neviem preco by mala klesnut s nastupom cipov.
Zlocin si vzdy najde sposob.
Cip v tele nema ziadne + , ziadne co by stalo za to.
Keby mi ten cip zarucil ze vzivote nedostanem rakovinu , alebo ze sa dozijem o 50rokov viac , alebo ze mi zvysi inteligenciu na 800 IQ , alebo ze slepym ludom vrati zrak , tak prosim , nech si to do tela jebnu vsetci , ale nic z toho ti to neprinesie , prinesie ti to len pohodlie a lenivost ktorou uz aj tak dost cela spolocnost oplyva.
Akoze hej jebat taku sumu ale tu ide o princip , kludne to mohlo byt 700e. A o to ze kurva ked im zverim penaze tak sa o ne maju postarat.
No asi tak ze kazdy ma v mobile dnes rozne prijebane aplikacie a gps hovadiny a neviem co , tak preco to nepouzivaju na vyhladavanie? resp. asi pouzivaju ale preco to nic absolutne enspravilo so zlocinom? alebo napr. fakt ze dnes je v metropolach na zapade asi 4555600 kamier a tiez to nijako bezpecnosti nepomohlo
Cital si vobec po sebe tu poslednu vetu? ta veta je dovod preco by si to NIKTO nemal davat , alebo maximalne by to mali dat zlocincom uz odusdenym a nie beznym ludom , ja nechcem aby bolo mozne zistit kde sa nachadzam ani nic podobne a neviem preco by to nikto vobec mal mat pravo skusat.
Za posledne desatrocia tak stupla kriminalita ze je uplne irelevatne ci kamera vyriesi jeden pripad z 20.
A fajn je to kamera , je to sice len hanebne sledovanie obcanov ale stale je to chujovina niekde vonku na stlpe a nie v tvojom tele... takze OK ked uz to musi byt.