Prvá príležitosť,kde som mohla ukázať svoj talent bola nočná služba...Mala som strašne málo toho,v podstate som nič nerobila,šéfka išla diskutovať s ďaľšími do kancelárie s flaškou vína,takže bolo isté,ž
stava obcas ale tak...podla mna , mozno tomu casnikovi tvojemu ide len o sex, tebe mozno tiez takze...kebyze dosiahne on to co chce, ty budes spokojana a on ta uz dalej dobijat nebude. staci len aby sa to udialo tak ze by o tom tvoj milovany nevedel
Videli sme sa iba jedenkrát zatím...Ale bude to každý víkend v práci....A toho sa bojím...Odolám,kým mám môjho,isto...Ale tam ide o to,že to bol iný dotyk na aký som bola doteraz zvyknutá.....A páčil sa mi,to je horšie...a chalanisko ma dostatočne priťahovalo....
Joj aj mne sa daco podobne stalo, mala som velke pokusenie, volal ma aj von, vedel, ze som zadana, povedal, ze nece aby sme sa rozisli koli nemu, ze nebude naliehat, neha to na mne....velke pokusenie bolo ale ostala som verna mojmu zlaticku a som rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A?
Ako sa to doriešilo?
ja mám ,teda doteraz som mala na takýchto noštek...Ale veď,budme úprimný,koľkým nejde o sex?
Môžem ťa ubezbečiť,že čašník nebol z tých...Dúfam
Ono to bolo o neuveriteľnej a nečakanej iskre skôr...
Psychycká nevera?
Teraz sa pri mojom cítim ako.....