Ako.. kludne znesiem take zakony, ze deti nesmu chodit do podnikov ked nemaju 18, to je v poriadku..to mi je uuuplne jedno, ale toto uz je fakt divne..
uz som to niekde pocul ze ma byt taky zakon..ako to je total pcvna ze mozme byt do 10 sami vonku...to je na rodicoch ci nam to dovolia oni nech sa do oho ne*ebu
mne to zatila problém nerobí, takže mi je to jedno, ale zase keď niekde pôjem čo ja viem na preteky a tam sme vonku aj do 12 a nie s rodičmi ale s dospelými tak to tiež nemôžem ?
Hehe tu je aspon pekne vidiet kto je decko a kto nie mne sa tento zakon pozdava, nechapem co maju co zasrate 14 rocne decka robit najebane v noci v meste.
či bol, alebo nebol zakon...ja mam prísnich rodičov a musela som byvať už o 22:00 doma.A poviem vam, že mi to len pomohlo...keď porovnam mojich rovesníkov...
Som za to. Mam pocit, ze ak ste este na zakladnej skole tak tam je to brane tek. Ak ucitel stretne ziaka vonku op 10tej hodine ma s toho problem a aj rodic.
Som za to, aby sa neplnolety opliaci nezdrzovali vonku iba ak v pritomnosti rodicov. a ako to poznam tak polovica ludi ma zasa za tento nazor .... ze?
DIEVCA SI TROSKU POZADU...ROVNAKU DISKUSIU SOM ZALOZILA DAVNEJSIE AKO TY.. ASI SA TI NECHCE CITAT OSTATNE FORA A POTOM ZAKLADAS ROVNAKE, AKE UZ BOLI. ALE JE TI ODPUSTENE. ZAKLAD ZE S TYM NESUHLASIS ROVNAKO AKO JA
toto sa mi nezda, ja som dnes cital o navrhu zakona, aby deti do 15 rokov nemohli vobec chodit do barov a od 15-18 aby nemohli uz po 23:00 byt v baroch, len za doprovodu rodica, ale o tom, ze by nemohli byt vonku tam nebolo nic, asi ti rodicia schvalne dali skreslene informacie...
Aj tak nechapem preco to tu uplne skreslujete Zakon jasne hovori, ze maloleti, t.j. mladi ludia pod 18 nebudu moct byt v NOCNYCH BAROCH a KLUBOCH po 23:00 bez sprievodu rodica...
Kino je uplne nieco ine.
Ako keby alkohol nebol zakazany tak ci onak Detto fajcenie.
Myslim, ze pouzitie slova "zaostaly" je nemiestne (;
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale tak co uz, podla mna je to kravina ako napr dajme tomu ze do14-15 mozno ale ked uz je viac? divneee.... ale ved dobre
ten zakon nijak neovplyvni to ze budeme pit
Som za to, aby sa neplnolety opliaci nezdrzovali vonku iba ak v pritomnosti rodicov. a ako to poznam tak polovica ludi ma zasa za tento nazor .... ze?
Ja som bola po prvý raz na disce, keď som mala týždeň pred osemnástkou a o nič som neprišla.
Prečo máte problém s tým, že by ste nemohli do 18-ky byť vonku dlhšie ako do 22hej?
Veď vám nič neutečie...
Aj tak nechapem preco to tu uplne skreslujete Zakon jasne hovori, ze maloleti, t.j. mladi ludia pod 18 nebudu moct byt v NOCNYCH BAROCH a KLUBOCH po 23:00 bez sprievodu rodica...
Kino je uplne nieco ine.
Ako keby alkohol nebol zakazany tak ci onak Detto fajcenie.
Myslim, ze pouzitie slova "zaostaly" je nemiestne (;