myslis, ze ako male 2mesacne dieta by si bol schopny mysliet tym sposobom, ze ti chybaju tí, ktorych si poznal a chces za nimi ist? to by si sa uz musel narodit ako hovoriace dieta, keby si mal natolko rozvinute rozmyslanie.
@etelnair ale akoby si to vedel ze ten zivot nie je posledny? =D=D akoze je len nejaky urcity pocet a potom sa uz nenarodis viac? =D a kym by si si to uvedomil prezil by si par rokov ako decko a kym by ti to napadlo ze zabit sa tak by si premarnil dost casu=D=D=D
@paatoo kyb si si to uvedomil ze mozes ist za tymi blizkymi task vacsina by bola uz mrtva a zila by v inom zivote=D nie? ked ratas ze tvoji blziki su priblizne rovnako stari ako ty=D
@paatoo a je tam napisane "ako male dieta natolko rozvinute myslenie" ...lebo keby si mal rozmyslanie na urovni bezneho batolata (po novom lezúňa), tak nedokazes uvazovat o tom, ze musis cakat na to, kym vyrasties
... vyfúkol zo seba Július Birdzus. Ale keď si predstavím, že by som sa narodil do nejakého polárneho bieleho králika, na ktorého práve fúkli kúdol dymu, stratil tým maskovanie a behom dvoch sekúnd ho kvôli tomu zožral polárny medveď (ako to bolo vo Futurame) tak už by som mohol rovno čakať na ďalšiu, lepšiu reinkarnáciu.
tak podla mna, ak by som sa narodila do nového života, by mi iba jeden jediný človek z tých čo poznám chýbal.Neviem čo by som urobila... asi by som musela počkať kým by som sa s tým dotyčným mohla stretnuť
Veď hej..., K čomu by bol život, pokiaľ by končil smrťou. No toto by bolo podľa mňa dosť nepraktické riešenie. Vyplývalo by z toho, že na planéte žijú stále tí istý ľudia, resp. duše a ostatný možno zohrávajú úlohu čakateľov, kedy sa opäť narodia...
Inak teraz ma napadla súvislosť s jedným prípadom o chlapcovi, ktorý keď sa naučil rozprávať, začal hovoriť o svojom minulom živote. Všetko si pamätal. Povedal adresu svojich " pôvodných " rodičov, odviedli ho k ním a nakoniec s nimi ostal žiť... Bol o tom natočený aj dokument.
PAATOO, tak toto nerieš...aj tak nevyriešiš. Skús začať ty, skús žiť odznova. Sprav -delete, vymaž všetko zlé, čo bolo. KTO RIEŠI MINULOSŤ, PREHRÁ BUDÚCNOSŤ. Je to ťažké, ale dá sa, len musíš veľmi, veľmi chcieť.
(Máš super hudbu v profile...aj ten koment je výrečný, občas sa to v živote stáva, ale skús niečo optimistické).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@paatoo kyb si si to uvedomil ze mozes ist za tymi blizkymi task vacsina by bola uz mrtva a zila by v inom zivote=D nie? ked ratas ze tvoji blziki su priblizne rovnako stari ako ty=D
tak nejak som to myslel
...chcel by som byť futbalistom...
...chcel by som byť čo najďalej od miesta na ktorom teraz bývam najlepšie Brazília...
...by mi vôbec nevadilo to že ma mal "minule niekto rád"...
...by som ich vôbec nehľadal ...
Bol by som možno šťastnejší jak teraz
a k teme uz som o tom dost cital, pocul videl a neviem comu mam verit.. ale smrti sa nebojim ako poniektori..
a vidim dalsi error: nemalo to dietatko na tvojom obrezku inu poziciu pred chvilou? jednoznacne sa pohlo smerom dole
(Máš super hudbu v profile...aj ten koment je výrečný, občas sa to v živote stáva, ale skús niečo optimistické).