Ahojte potrebujem poradiť Dá sa nejako upraviť nastenka tak aby niektorí ľudia nevideli čo pridám? Mám v priateľoch rodičov,kt.stále chodia na ,,kontrolu,, a stále niečo komentujú!! Už mi to lezie na nervy,ale vymazať si ich nechcem ..ved som dobré d
ja tiež skrývam pred mamou čo nechcem aby videla.. alebo jej rovno zakážem aby mi komentovala veci kliknem len na to tlačítko čo je pri každom mojom príspevku a tam si navolím že vlastné a chcem aby to videli len moji priatelia okrem týchto ľudí: a tam tagnem mamu
@lenkaska1 A čo tak ísť do jej profilu, hore máš , že priatelia ... Tak klikneš na to, dáš pridať do zoznamu ,,obmedzený'' a neuvidí žiaden príspevok, len tie, čo zdielaš verejne
@boxer161 ja si napríklad s mamkou píšem cez facebook keď som preč z domu, čo je riadne často. je to najpraktickejšie. takisto chcem vidieť aké moje fotky z rodinných výletov pridáva, aj celkovo fotky. a viem, že by sa na mňa hnevala keby si ju vymažem. súkromie mám samozrejme nastavené už dávno a väčšinu vecí rodina nevidí.
@burble to vies, ja to neviem moc chapat sam od seba, lebo nasi niesu na FB takze to nepoznam....len by som rad vedel dovody rozne, to co si opisala ty sa v podstate zhoduje s dovodom mojej byvalej. len existuje urcite viac dovodov a ma to zaujima vdaka za vysvetlenie btw
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Proste neuvidia nič, čo zdielaš pre priateľov a uvidia len to, čo zdielaš verejne
klikni na vlastne
a dole si nahadz mena, ktore chces, aby nevideli tvoje prispevky. daj ulozit a hotovo
preto sa chcem spytat len informacne vas, co mate rodicov na FB...preco? naco ich tam mate?
preboha