@sven@5 co by bolo divne kebyze pouzivam chlapsky? ked sa mi minie moj tak si beriem otcov a kludne ho pouzivam aj 3 dni kym si nekupim dalsi a vobec mi to nevadi dokonca je to este lepsie ako zensky
Išla som sa pohoršovať nad povrchnosťou ankety, ale mužské vône viac než môžem. (Viac na vlastnom zápästí po návšteve drogérie než na chlapovi, ale budiž.)
ZIADNY kedze pouzivam DEO FEMME - je bez aluminia a kadejakych bludov ktore trepu vsade kde sa len da, je bez vone = mozem si dat hocijaku vonavku ktora sa nebije s dezodorantom, a najhlavnejsie je ze NESMRDIM!!! Potit sa bude kazdy z nas, kedze je to prirodzeny procit. Ked sa clovek nepoti, tak to bude jedine chemiou, ktoru trepu vsade a ktora sa urcite neskor prejavi na nasom zdravi.... ale to je uz individualne... na zamyslenie... vrelo odporucam, ja som velmi spokojna! a inak maju aj pre opacne pohlavie - DEO HOMME. ked mate zaujem, je to na www.deo-kozmetika.sk ... mne to tiez dlhie trvalo, kym som sa k tej stranke dopracovala VIVA LETO BEZ SMRADU!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A keď už, dámY
@aenrel ale dá
@kaylee dík za radu
no, žena voňajúca kvalitným pánskym deodorantom, to nemusí byť zlé, z niektorých dámskych vôní mi ide roztrhnúť nos
@kaylee no však keď ti to vyhovuje tak je to dobre
@pukynka 15 môžeš biť konkrétnejšia ?
keď už tak, tak: dámy a Hollywood...
-
@sven iný ako Nivea for men ani nepoužívam