bežne vydržím na 13 cm celý deň, keď idem niekam na party tak to je okolo 8 hodín tancovania... záleží najviac od kvality, pretože v kvalitných topánkach si žena ani neuvedomuje, že stojí na XY cm opätkoch...
co myslis, ked v tom asi bola? Zrejme sa asi da a mal si sa jej spytat. Neviem co sa pytas bab, ktore to po prve nikdy ani na sebe nemali a ked mali tak v tom vydrzali max. hodinu (berme to vseobecne)
Ako kto, ak je niekto na také opätky zvyknutý a stále v tom behá, určite to zvláda lepšie ako niekto, kto si dá opätky raz za rok. Ale ak ich mala dobrovoľne obuté, zrejme je z tých prvých .
no 5 cm neni až tak vela a ono ked je trocha zvýšená podrážka alebo opatok tak je to vraj zdravšie ,hlavne na chrbticu, tak teda pokial to nie su také ihličky 12cm
Ja mám v jednej práci povinne opätky od 5 do 7,5 cm a musím byť v nich niekedy aj viac ako 14 hodín a dá to fakt zabrať ale dá sa to prežiť. Len treba do nich investovať a kúpiť si veľmi pohodlné.
@klaudiqaaa súhlasím s tebou, 5 cm je pohodka a ide o kvalitu topánok je jasné že v takých za 10 eur budú nohy bolieť ako kone ale tie za 150 už majú vytvarované všetko, sú pohodlné a mäkké..noha v nich dýcha...je to o kvalite ale samozrejme aj o zvyku...v prvý deň ako ich niekto má na nohách je pol hodina utrpenie ale postupne sa na to dá zvyknúť, ako na všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nevidím v tom problém (v samotných podpätkoch, po smene v reštaurácii by sa mi svojvoľne rozpadla chrbtica).
btw skorej pochopim 16cm platformy ako 8cm opatky
ale ak som obsluhovala tak nikdy v lodičkách....
(teda, neviem, koľko mali tie na stužkovej, každopádne som väčšinu času sedela a po oficiálnej časti som sa prezula
Ja by som sa vtom asi nevedel ani postavit na nohy. A to je este otazne ci by som vobec dake obul . . . takze nezavidim, ale obdivujem