Ahojte,
Pracujem na dohodu popri škole a v zmluve mám 20h/týždenne čiže ročne mi to takto musí priemerne sedieť. Chcela by som sa spýtať či nemáte skúsenosti ak prekročim tieto hodiny budem len doplácať daň ďalší rok alebo mi nezaplatia alebo ako? Vďaka
to nie je kvôli daniam ten limit, ale kvôli zmluve... keď máš zmluvu o brigádnickej práci študenta, tak zo zákona nemôžeš na túto zmluvu pracovať viac. Ak by si chcela nerovomoci viac, tak sa treba zo zamestnávateľom dohodnúť, že oficiálne odrobíš 20h/týždenne ale on ti zvýši oficiálnu mzdu aby si reálne mala preplatené 25h/týždenne alebo tak nejako.
Pri daniach je kľúčové koľko peňazí dostaneš, nie to za koľko hodín ich dostaneš.
...ved všade je to 20h tyždenne ... ale skoro nikde sa to nedodržuje... však jeden den ked dáš 8mičku... druhy den daš 8mičku... a treti den už nemožeš ? ... ono sa to robi tak, že sa zmluva podpisuje na dlhšie obdobie, tym padom sa ti to rozpočita na 20h/tyždenne. Takisto sa robia aj na TPP 24rky niekde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Pri daniach je kľúčové koľko peňazí dostaneš, nie to za koľko hodín ich dostaneš.
@Lafiziq viem ze kvôli zmluve len ma zaujimali dôsledky. Ze ked to prekrocim co potom... Ďakujem ti