málo skúsenosti, tak to by som nepovedala, a na druhu stranu maju dosť služieb a čo som sa rozprávala s ľudmi, ktorí cez ňu išli, tak neľutujú..teraz neviem jeden povie to druhý to ..
@Helloxd na druhú stranu čo som sa s nimi rozprávala, študovali tam, takže musia vedieť...peniaze, peniaze večný problém rozmýšľam, že hodím ešte jednu prihlášku tu, ale tak mňa to vždy ťahalo preč..a ty sa tam chystáš, alebo niekde inde ?
@fayr ja som sa pytal ludi konkretne z miest odense aarhus a aalborg.. tam mi povedali ze budem nesmierne stastny ak si po polroku najdem prvu pracu.. myslim si ze ak ma niekto dost peniazi na dansko tak mu je ovela lepsie ist do UK kde su tie skoly o mnoho lepsie.. davam si nakoniec do prahy, za tie 3 roky si nieco nasetrim, a pojdem na mgr ked tak do danska alebo uk.. lepsie ako tam ist teraz a riskovat ze nebudem mat ani na byvanie
@fayr neviem ako si na tom finance ty tak ti velmi neviem poradit.. ale na tvojom mieste sa na to tiez vykaslem.. tak ci tak prihlasky mali byt uz davno poslane..
Dania, UCN, Zibat...a ako vravíš, že možno je tom tam ťažšie s peniazmi, no ja poznám ľudí, ktorí aj zarobia, len tam ide dosť o tú prácu, či si ju zoženieš...a to viem, že tá sa zháňa ťažko..
nechoď tam, je to odrb. ja som sa nechala ojebať agentúrou scandinavian study. je to len biznis, práca sa tu hľadá ťažko, a ak aj nejakú nájdeš, tak ti nebude stačiť na štipko (nepoznám vlastne nikoho, kto ho má) a navyše si z tej školy neodnesieš nič, pretože je to tu primitívne a nič tu dokopy nerobíme. takže ak máš peniaze na vyhadzovanie do smetí tak potom ok.
@sipimoponkapa mne jedna baba hovorila, že školstvo je tam dobré. Je iné ako na Slovensku ale nie je zlé. Veľa ľudí čo poznám sa s tou školou dobre uplatnili. A s tou brigádou áno veľa ľudí neberú hlavne kvôli dánštine. Tiež som najskôr nechcela ísť kvôli ľuďom, kt mi hovorili prečo tam nemám ísť ale zmenila som názor pretože sa napríklad na Slovensku nebudem mať lepšie ako tam. Takže rozmysli si to sama všetko má svoje pre a proti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čo ma privádza na otázku: Prečo z celého severu chcú všetci práve Dánsko