ako podla toho kolko ma priatelka rokov a co ako vies ja napriklad som dostala od priatela plysaka takeheho velkeho ako ja napoly ale ja som zatazena na plysakov ale taka vonavka alebo alebo nieco drobne a mile a k tomu nejaky laskyplny list to uz hej to nikdy nic tym neskazis
mňa sa zvykne spýtať priateľ, že čo sa mi asi tak hodí.
Tak napr. strieborné náušnice (to sa aj do 300sk zmestíš), alebo niečo praktické- telové mlieko, dobré a cenovo prístupné sú aj voňavky od adidas či puma (tiež do 300sk), zarámovanú spoločnú fotografiu
OMG !!!!! uz to tu budem pisat asi 45 krat .. boye .. do pice .. (sory ale som najebana ako nasrana )
takze :
retiazka prsten retiazka na nohu naramok nausnice nejaku peknu novu mikinu boty alebo daco na oblecenie sexi pradlo nejaku kozmetiku nieco aby si ju okraslil napr parfen riasenku lak na nechty celenku ak take nosi plysaka sladkosti vankusik hodinky hrncek jej menom alebo vasou foto alebo vankus s vasou foto uvar pre nu veceru priprav romantikus vecer vezmi ju do kina nechaj nech si darcek vybere sama .. urob prezentacia s muzikou a s vasimi fotkami alebo ramcek s vasou foto .. vonavu sviecku .. medovnikove srdce s dakym napisom .. vesele tricko co sa teraz vo velkom predava ja mam take ze " pozeraj ale nechytaj " .. knizku .. daky pekny zapisnik ako denicek .. zameraj sa na daco co ma rada napr ma rada balet kup jej suknu alebo doplnok ktory bezne pri tom pouzi .. ma rada muziku ?? vypal jej vase alebo jej oblubene pesnicky .. rada hra pc hry ?? kup jej daku ktoru bude isto hrat .. ma rada ja neviem kone ?? kup jej podkovu pre stastie alebo zaplat kurz aby sa naucila jazdit alebo trebarz daj vyvolat alebo vytlacit vase fotky kup velky ram a daj ich tam a taky velky obraz ti vznikne .. dalej sa mi uz nece vymyslat
a ece daco myslim ze kupovat parfem ci uz babe alebo chalanovi ako prekvapenie .. fuuu .. to je ten najhorsi darcek aky mozes dakomu dat .. uz len s toho dovodu ze jej to nemusi vonat .. napr sestra mojho prioatela mu dala parfem fest drahy a znackovy a vies co ??? nevoni mu a nepouziva ho .. zbytocne prachy
no to zalezi od toho aka je stara, ako dlho ste spolu, co si mozes financne dovolit.. nebudes jej predsa kupovat drahe dary ked ste spolu nejakych par tyzdnov .. ale urcite potesi plysak ci retiazka .. ked ta ma rada, potesi sa z hocakej malickosti
no podľa mňa ju poteší čokoľvek,pretože to bude od osoby,ktorú ľúbi...ale najčastejšie sú to napríklad náramky,parfumy,spodné prádlo a tak.ja som teraz dostala prívesok na retiazku na krk,je to srdiečko,ktoré sa ta rozpojiť,jednu polovicu mám ja a druhú on...ja som mu aj povedala,že mi stačí jeho prítomnosť ...ale stále záleží od povahy a človeka a od toho čo má rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
...
Tak napr. strieborné náušnice (to sa aj do 300sk zmestíš), alebo niečo praktické- telové mlieko, dobré a cenovo prístupné sú aj voňavky od adidas či puma (tiež do 300sk), zarámovanú spoločnú fotografiu
takze :
retiazka prsten retiazka na nohu naramok nausnice nejaku peknu novu mikinu boty alebo daco na oblecenie sexi pradlo nejaku kozmetiku nieco aby si ju okraslil napr parfen riasenku lak na nechty celenku ak take nosi plysaka sladkosti vankusik hodinky hrncek jej menom alebo vasou foto alebo vankus s vasou foto uvar pre nu veceru priprav romantikus vecer vezmi ju do kina nechaj nech si darcek vybere sama .. urob prezentacia s muzikou a s vasimi fotkami alebo ramcek s vasou foto .. vonavu sviecku .. medovnikove srdce s dakym napisom .. vesele tricko co sa teraz vo velkom predava ja mam take ze " pozeraj ale nechytaj " .. knizku .. daky pekny zapisnik ako denicek .. zameraj sa na daco co ma rada napr ma rada balet kup jej suknu alebo doplnok ktory bezne pri tom pouzi .. ma rada muziku ?? vypal jej vase alebo jej oblubene pesnicky .. rada hra pc hry ?? kup jej daku ktoru bude isto hrat .. ma rada ja neviem kone ?? kup jej podkovu pre stastie alebo zaplat kurz aby sa naucila jazdit alebo trebarz daj vyvolat alebo vytlacit vase fotky kup velky ram a daj ich tam a taky velky obraz ti vznikne .. dalej sa mi uz nece vymyslat
dufam ze som pomohla
sa ti chcelo pisat!!?????
...
ale tak mne by si pomohla