Cafte, tento tyzden je moj poledny na skole, lebo prestupujem. S holkami sme si uplne zsadli aj si kupujem darceky na narodky a podobne. Chcem im kupit nieco aby namna nezabudli, alebo aj vyrobit, tak poradte
@2 hmm...tomu,chapem..tiez,som to mala spryvit,minuly rok,ale nuz..nespravila,som to a teraz lutujem.. no a co im kupit,tak ja neviem,nieco fakt take nieco,im skus pravit vlastnorucne,nieco s vasimi spolocnymi fotkami..alebo,tak..
jj s tymi fotkami je to super a mozes tam popisat rozne zazitky co ste spolu robili a tak..alebo sprav taku kolaz, na a3 ponalepuj fotky hlav tvojich spoluziacok, dokresli im tela a nieco, co ich vystihuje, popripade zvacni njekay trapas co sa im alebo tebe stal a mozes aj do bubliniek nieco napisat..
@5 mas,pravdu uricte,uz teraz viem ze je to tak..ale,tak teraz uz v ziadnom,pripade idem do tretiaku,tak uz by to bola totalna sprostost teraz prestupovat.. snad,to uz len nejak prezijem...ale,tebe drzim palce,az ta to tam bude bavit viacej na tej inej skole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@4 no to neni najlepsie, ja sama vidim na sebe ze to nema vyznam ist niekam kde ta to nebavi
Tie fotky by boli naj
dakujem
dryim aj tebe nech dajak tu skolu dokoncis