nekupila by som darček na vianoce iba niekomu kto sa mi paci, je to krok priliš vpred ak si nie si ista teda ze ty sa mu pacis rovnako a ze ho to neodradi - co je dost mozne.
a keby uz, tak by som nieco vyrobila. nieco co by ho charakterizovalo, co by ho potesilo, co by bolo o nom alebo proste pre neho. nieco typicke, nieco co vystihuje preco ho mam rada alebo co na nom obdivujem, alebo co viem ze mu urobi radost.. a to uz musis vediet sama, lebo ja nepoznam toho, kto sa paci tebe.
ty musis vediet nakolko je vas vztah intenzivny, ale asi nic ak je to len kamaratstvo akko kazde ine, chalan by sa mal prejavit ci ma zaujem, nie ty jemu ked nevies ako to on bere
Ak ste vo vzťahu tak darček určite, áno, závisi od jeho koníčkov a tak, ale nič nepokazíš ak kúpiš dobrú voňavku alebo oblečenie
Ak chceš voňavku tak viem odporučiť Hugo boss značku, stadeto si môžeš vybrať čokoľvek » www.notino.sk/hugo-boss/...
Oblečením tiež nič nepokazíš ale tak to už je na tebe a na jeho vkuse
Každopádne ak by si sa rozhodla pre voňavku tak určite využi zľavu » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a keby uz, tak by som nieco vyrobila. nieco co by ho charakterizovalo, co by ho potesilo, co by bolo o nom alebo proste pre neho. nieco typicke, nieco co vystihuje preco ho mam rada alebo co na nom obdivujem, alebo co viem ze mu urobi radost.. a to uz musis vediet sama, lebo ja nepoznam toho, kto sa paci tebe.
Ak chceš voňavku tak viem odporučiť Hugo boss značku, stadeto si môžeš vybrať čokoľvek » www.notino.sk/hugo-boss/...
Oblečením tiež nič nepokazíš ale tak to už je na tebe a na jeho vkuse
Každopádne ak by si sa rozhodla pre voňavku tak určite využi zľavu
» www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...