keby som bola otec, tak nechcem darceky ziadne, lebo ocom sa darceky kupuju tak nahovno, ze by som svoje deti toho radsej usetrila a povedala im, ze nechcem nic :letim:
@etelnair inak môj oco je tak trochu smiešny, čo sa týka toho, čo mu kupujem. on sa rád cíti dôležito. keď som mu kúpila Moleskine zápisníky (také tri v doskách spoločných), tak sa tváril úplne divne z toho, potom som mu povedala, že také používal aj Hemmingway napr, tak hneď sa cítil podstatne pre tento svet a začal mi opisovať, ako si takto Frantíci vždy v kaviarňach niečo zapisujú a že aj on si tak bude
takže aj keby whisky bola fakt hnusný alkohol, ak mu poviem, že v procese výroby sa používajú prdy Billa Clintona, tak sa bude cítiť dôležito a exkluzívne a spokojne
Moj tatus dostava odo mna vzdy knihu k historickej tematike, alebo starych nabozenstvach a podobne. V podstate, my si davame vzajomne knizky stylom ze potom si ju aj tak ten druhy bude chciet precitat.
alkohol, kozmeticke balicky, trenky, vonavka, technicke veci( co ja viem, pila, vrtacka napr.), okuliare, sperky, kniha, cokolvek, hlavne to zavisi od toho kolko si ochotny prispiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
toto by este nemal mat
takže aj keby whisky bola fakt hnusný alkohol, ak mu poviem, že v procese výroby sa používajú prdy Billa Clintona, tak sa bude cítiť dôležito a exkluzívne a spokojne