Potrebovala by som radu. O týždeň odchádzame zo školy na 5 dní do Londýna. Budeme bývať v rodinách a keď nám dávali informácie, bolo tam písané, že by bolo vhodné pre tú rodinu v ktorej budeme bývať priniesť nejaký darček. Potrebovala by som nejaké origin
@hovnovhlave O.o Akože na ZS? Ste za super uspechy sli na výlet do Londýna? Alebo podobne niečo?
To jako fakt?
To ja na ZS.... sme sli na výlet za skolu možno.....
ludia uvazujete vobec? ma 14 rokov a ide na SKOLSKY vylet, snad nebude brat chlast! a okrem toho aky by tak spravila dojem na tu rodinu, keby tam take decko donieslo alkohol... urcite bohovsky
veci ako palene alebo tatransky caj sa hodia pri navsteve ktora nie je v ramci skoly a idealne ked to donesie dospely clovek
@rayennn áno, na ZŠ... síce v poslednom ročníku, ale aj tak... bolo to cez nejaký projekt alebo fond, ja už presnejšie neviem, lebo mňa sa to už netýkalo, ale až tých o rok mladších...
Alkohol neber este ti to ucitelia zhabu a predsa len mas 14 to mi nepride vhodne. My sme im dali nejaku figaro cokoladu, slovenske sladkosti atd..Potom taku knihu o slovensku v anglictine, hlavne vela obrazkov a malo textu kto by to cital A este sme im kupili z dreva takeho Janosika s valaskou Nemusi to byt nic drahe..
my ideme tiež zajtra do Anglicka na dva týždne, z toho sme 2 dni v Londýne (teda necelé 2 týždne, keďže cestou späť budeme ešte 2 dni v Paríži a Disneylande), máme to zadarmo kvôli projektu v ktorom je naša škola zapojená (a boli sme ešte aj v Nemecku, takže nič nieje nemožné) Ja som kúpila hrnček so slovenským motívom (2 ovečky na ktorých sú slovenské znaky/vlajky). A rozmýšľam ešte o bonboniere Alebo môžeš kúpiť aj napr. magnetku, pohladnice alebo nejaký letáčik, v ktorom sa píše o tvojom meste po anglicky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
P.S.
To čo je za super skolu akože ZS ked 14-ročné decko si a idete do Londýna? O.o
To jako fakt?
To ja na ZS.... sme sli na výlet za skolu možno.....
alebo niečo vytvor
alebo oboje
...jednoducho niečo slovenské
skor veci ako v @8
veci ako palene alebo tatransky caj sa hodia pri navsteve ktora nie je v ramci skoly a idealne ked to donesie dospely clovek
Urcite im nenos chlast ako ti tu radia
Ale hejže, píšťalka alebo mini fujara by bola fajn.