ahojte ludia ... ja by som sa vás chcela len spýtať, že čo by ste kúpili chalanovi na Valentína... alebo chalani napíšte mi čo by vás tak potešilo najviac ... lebo tak ja mu večeru nedokažem spraviť, lebo ako sa poznam by som bola nervozna a hento-toto .
tak ja vieeem : disappointed: strasne neskoro je lenže dnes som dosla z lyžovačky a on ide v sobotu zas na týzden preč ... takže v piatok by sme mali valentín a to je ZAJTRA!!!!!!
ved tak sa ho spytaj, ze co. nemyslim co mu mas kupit, ale aby si sa vyhla trablom s tym ze "och on mne kupi a ja jemu nic?" tak sa o tom porozpravajte...mozno zistite, ze nepotrebujete nic specialne a len si spravite pekny spolocny den
@misela147 vieš čo ho poteší ? to milka srdiečko, tá mala bonbonierka v tvare srdiečka. a ak ho velmi lubiš tak ešte nejaku čokoládku. Alebo sprej AXE, citronovy...
no wed ale podla neho axe neni dobrýý ... že to patrí na zachod a ja ked citim axe idem zo šalieť .. no neda sa prehovoriť ..a le fakt ta milka alebo niečo take dakujem ste fakt zlatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a to nie je nejak neskoro teraz nad tým rozmýšľať? už malo byť všetko pripravené!
tak gillete alebo niečo čo mu vonia