Ahojte.
Bližia sa Vianoce a ja rozmyšľam či kúpiť darček chalanovi.
Ešte spolu nechodime ale viem že najbližšie ako pôjdeme spolu von mu odpoviem na jeho otazku či s nim chcem chodiť.
On mi chce kupiť darček na Vianoce a ja neviem či by som aj ja jemu ma
Ja som tieto darčekovyberacie fóra hrdo ignoroval, ale už ich je proste priveľa. Jak môžeš cakať, že ti budú cudzí ľudia vedieť poradiť darček pre tvojho kamaráta/frajera/friendzone chudáka/whatever, keď si jediná kto ho pozná? Alebo máš pocit, že chalanov vyrábajú podľa formičky a každého poteší to isté? Teda Tesla model D vyčarí úsmev na tváričke každého milého cukríka, ale máš v pláne utratiť 120 000€? Tieto sviatky sú veľmi milá vec, lebo nám ukazujú, ako málo o niekom skutočne vieme. A my naivne dúfame, že toho druhého dokážeme robiť šťastným po x rokov, keď ho nepoznáme ani natoľko, aby sme mu dokázali vybrať darček...
@5 ja nechcem vedieť čo mu kúpiť. O to nejde..ide o to že či to nebude divne keď mu dačo kupim alebo keď mu nič nekupim. To čo mu kúpiť nebude až taký veľký problém
@lucy92 Ups, tak vedľa Čo už, poriadne som si neprečítal o čo ide, bol som v takom zápale niečo povedať, keď som videl ďalšie darčekové fórum. Ale čo, aspoň som to povedal tu a ďalšie opäť zvládnem ignorovať.
toto vobec neries, ak niekoho chces obdarovat, tak ho proste obdaruj a je jedno, ci on da nieco tebe alebo nie a je jedno, ci spolu (uz) chodite alebo nie. ved ludia sa mozu mat radi aj bez nejakeho vztahu.
knižku, lístok na koncert/festival/do divadla, niečo mu vytvor alebo nakresli alebo daj zarámovať nejakú vašu fotku. keď s ním chceš chodiť tak by si ho imho mala poznať dosť na to, aby si vedela čo ho zaujíma a čomu by sa potešil
(ja mám tiež takého, ktorý je už vyše pol roka friendzounutý a neviem, čo mu mám dať, lebo z neho za ten svet neviem vytiahnuť, ktorá knižka od jeho obľúbeného autora mu ešte chýba, žiadna akcia, na ktorú by chcel ísť v dohľadnej dobe nebude a viem, že v jeho prípade je dosť riskantné mu kupovať lístok na akciu pol roka dopredu, som umelecký antitalent a nemáme ani žiadne spoločné fotky, tričká s nápismi mi prídu otrepané, trápne a neosobné (hrnčeky duplom!!)..
v piči život proste, rozmýšlala som ešte nad skleneným 3D puzzle koňa, pretože je to ničo, s čím sa môže pohrať a aj si to vystaviť na poličku a keď to uvidí, spomenie si, že som mu to darovala ja, lebo vie, že mám rada zvieratká.. ale ešte neviem xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
s tým, že keď začnete spolu chodiť, dostane aj druhú
(ja mám tiež takého, ktorý je už vyše pol roka friendzounutý a neviem, čo mu mám dať, lebo z neho za ten svet neviem vytiahnuť, ktorá knižka od jeho obľúbeného autora mu ešte chýba, žiadna akcia, na ktorú by chcel ísť v dohľadnej dobe nebude a viem, že v jeho prípade je dosť riskantné mu kupovať lístok na akciu pol roka dopredu, som umelecký antitalent a nemáme ani žiadne spoločné fotky, tričká s nápismi mi prídu otrepané, trápne a neosobné (hrnčeky duplom!!)..
v piči život proste, rozmýšlala som ešte nad skleneným 3D puzzle koňa, pretože je to ničo, s čím sa môže pohrať a aj si to vystaviť na poličku a keď to uvidí, spomenie si, že som mu to darovala ja, lebo vie, že mám rada zvieratká.. ale ešte neviem xD