kup mu nieco prakticke, co moze vyuzit. napriklad ja som chcel kupit mojej ex na vyrocie (ktore by bolo dnes , keby sme sa nerozisli ) hrncek. mam kamosa co robi keramiku, tak on mi vedel nieco na ten hrncek aj napisat...
vankuusik.. aa nejaky pekny. s nejakym opeknym obrazkom.. ja somk kedysi dostala Guns´n´roses.. a bola som z toho mimo.. milujem tuu kapelu.. tak ja som za vankuusiky!!!
máš 14 rokov a 18-ročného frajera? si si istá, že je to tvoj frajer alebo len priateľ, lebo to je potom rozdiel. Teda za normálnych okolností by som kočke poradila, aby na priateľove narodeniny kúpila radšej nejaké sexi prádelko pre seba. Alebo masážny krém a spoločne ho využite, ale v tvojom prípade... kúp mu akčnú hru na playstation alebo počítač
Tak ja byt na mieste toho chalana, urcite by ma potesilo nieco od teba,co by si vybrala ty, co napadne teba, ako nieco, co ti poradia cudzi ludia na fore.
A jedine ty ho poznas osobne, takze vies, co ma rad, po com mozno tuzi, takze sry, ale podla mna blba diskusia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inac Lewica vdaka za typ aj ked si to kupila bratovi aj frajerovi sa da
Potesis jeho aj seba.
ja som za tú kamasutru + nejaké špeci kondómy.
To bude oslava!
ale jezisi, ty mas 14?
hm, tak to asi nekupuj
alebo???
Jo kamasutra je fajn, ale ak mas dievca 14 tak potom nic nech ju kupi on
A jedine ty ho poznas osobne, takze vies, co ma rad, po com mozno tuzi, takze sry, ale podla mna blba diskusia...