Poradil by mi niekto z Vas, co by som mohla kupit kamoske k 21. narodeninam?Moze to byt aj nieco zabavne, ale hlavne chcem aby ju to potesilo. Vopred dakujem za Vase rady.
Dakujem mandatum si zlaty...hluzar tu nejde o inteligenciu a ked nevies ani poradit tak radsej nic nepis dobre?A snehovavlocka pre kamosku pivo? Ale diky za radu pobavilo ma t
myslim, ze to je o inteligencii...ty ju poznas, ty si jej kamoska a ty sa pytas cudzych ludi, ktorí ju nikdy nevideli, co jej mas kupit? ...zamysli sa nad tym aspon trocha
Tentokrat fakt neviem co jej mam kupit...ja viem ze ja ju poznam a ze som jej kamoska a ze vy ju nepoznate...ale ja som chcela nieco take zabavne a blaznive...mam uz nieco vyhliadnute...je mi jasne ze neviete aka je tak ako ani neviete co by bolo pre nu najvhodnejsi darcek...ale som sa len chcela spytat ci niekto nevie o nieakom peknom blaznivom dary pre baby?
Asi fakt skocim do sexshopu...dakujem vam za rady ste zlati!U nas je taka sialka ze na nej je bud muz alebo zena ale obleceny ked si do nej das vodu tak sa ti tam objavi nahy muz alebo zena podla toho pre koho je ten darcek Tak nad tym som rozmyslala ze jej ho kupim Ako ju poznam tak by to zobrala zo srandy
Dakujem za Vase skvele napady a za Vasu pomoc...ste fakt zlati!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale pivo je málo, aspoň na poldeci ju pozvi
Ale keď bláznivý... tak ju zavolaj po tom poldeci na nejaký brutálny kolotoč
Je to fľaša spravená ako cikajúci chlapček, keď mu stiahneš kraťasy, priložíš pohár k pipíkovi, vyciká ti do pohára obsah fľaše.
Dakujem za Vase skvele napady a za Vasu pomoc...ste fakt zlati!