prosím vás vedeli by ste mi pomocť???...priatel má narodeniny už čoskoro a ja neviem čo mu mám kúpiť..niečo normálne a finančne dostupné ...Ďakujem za rady
Šálka je ideálna. Segra tiež urobila svojmu miláčkovi takú, že je celá čierna, a keď do nej naleje horúci čaj, tak šálka zbelie a objaví sa tam fotka ako sa bozkáva s chalanom svojím... Celkom pekná vecička... Poteší...
@huncutka265 Hoci mňa osobne by od priateľky (keby nejaká bola) potešil bozk alebo keby to už skutočne niečo materiálne muselo byť CD Concubia Nocte-Sekerou Perúna,kladivom Thora.
Vhodné pri narodeninách (ako je 18, a podobne významné roky) sú napríklad hodinky, pokiaľ nejaké nosí. Swatch má pekné dizajnovo riešené a Casio alebo Secco s mohutnejším ciferníkom z nerezovej ocele by nemali nič pokaziť. Možností je mnoho, zaleží na danej osobe a potom už len vybrať podľa svojho gusta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Alebo mňa napríklad potešia pekné boxerky.
@stephan...j éééj to môže byť pekné a aj boxerky sú dobrý nápad
@22 no keby mám aj tak peniaze...