aký darček mám dať svojmu priateľovi? V nedeľu to bude pol roka, čo sme spolu... Len ma nič zaujímavého nenapadlo... A náramky a reťaze okolo krku nenosí... Kamoška hovorí nech mu dám plyšáka alebo spodky, ale to je podľa mňa otrepané...
daj mi tvoju najuprimnejsiu lasku tym urcite zabodujes!! ja wiem ze to sa neda dat ako normalny darceq ale povedat ako ho veeeeelmi lubis a ako si ho vazsi to nie je staromodne v ziadnom veku!! myslim ze tie spodky nahodou potesia ale podla toho ake vyberies
hehe toto iste riesim aj ja teraz skus si spomenut ci ti niekedy nehovoril ze co by chcel alebo tak.. alebo mu kup nieco co mu fakt chuti, to vzdy potesi.. ved pol roka netreba zas az tak prezivat..
Myslím že keby si si kúpila sexi mačacie oblečenie a trocha by si sa z ním večer pohrala tak by ho to potešilo oveľa viac ako nejaký darček (A) Alebo ani pani policajtka nie je zlá a on by bol zlý chlapec
ked osm ete skor napisala takuto temu tak mi vela ludi napisalo ze : to by si ty mala najlepsie evdiet ze co mu kupis.. a take bluudy.. xii ..
ale nepochopili, ze ja by osm si proste chcela poradit a tak a namiesto toho ma zdeptali.. xi .. cize ja osm to nakoniec vyriesila tak ze som kupila taky malinky footalbumik, dala osm si vo fotocolore rozrobit asi 5-6 fotiek z PC noo a nakoniec som ku kazdej napisala nejaky pekny citatik.. a tak.. a hoci sme sa uz rozisli po 9mesiacoch, mylsim, ze mu ostala apson pekna spomienka
nechcem byt hnusny ale co tak pouzit vyhladanie...najdes tu minimalne 5 tem starych 2-3 mesiace...mas 16 takze asi nezarabas tak mu daj nieco co spravis sama...
ja som svojmu kupila strieborny naramok aj tak .... odmietnut to nemoze ked je to z lasky keby ti doniesol kotuc z hajzlaka a na nom by bolo lubim ta...nevyhodila by si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale nepochopili, ze ja by osm si proste chcela poradit a tak a namiesto toho ma zdeptali.. xi .. cize ja osm to nakoniec vyriesila tak ze som kupila taky malinky footalbumik, dala osm si vo fotocolore rozrobit asi 5-6 fotiek z PC noo a nakoniec som ku kazdej napisala nejaky pekny citatik.. a tak.. a hoci sme sa uz rozisli po 9mesiacoch, mylsim, ze mu ostala apson pekna spomienka
vyfajči mu 2 krát za sebou. ti garantujem že na to nezabudne a spokojnosť je zaručená
napriklad borat plavky mu kup