Nevie niekto poradiť, nejaký darček pre spolužiaka na Vianoce, do 4€. V triede sme sa totiž dohodli že si budeme losovať kto komu kúpi darček. Poznám ho len pár mesiacov, aj to len ako spolužiaka, takže nepoznám ani jeho záľuby. Ďakujem za akýkoľvek nápad
hah, toto aj my robíme
ja som raz spolužiakovi kúpila sviečku, taku ozdobenu, dezert a bolo to
pokiaľ viem je to anonymné (teda, že si nemáte povedať, kto koho má takže to moc nerieš
@alohomora nič viac si nezaslúžia
ale nie, tak ako sme sa dohodli, že budeme praktický a že čo nevyužijeme sami dáme rodine takže sviečky a čaje boli pre každého dobrou voľnou, ale čo viem tak niektorý dávali len čokolády, tuším niekto dal knihu (ale či sa trafil do žánru to neviem)
urcite mu nekupuj mimozemstana, ktory zmeni farbu, ak ho das do teplej vody. to som dostal v prvom rocniku od jednej spoluziacky ja a teda, poteseny som nebol
ja som si tiež vytiahla spolužiaka a jediné čo o ňom viem je , že ľúbi tvaroh
a máme to anonymné, tak mu kúpim ten tvaroh no a kedže o ňom nič neviem tak som si aspoň spravila srandu a kupila mu knižku - hello kitty- ako byť krásna
@nika998 originálne nápady sa pre cudzích ľudí ťažko vymýšľajú...ale tak i keď je to len spolužiak, snáď sa už aspoň trochu za tie skoro štyri mesiace prejavil...inklinuje viac k športu, počítačom alebo niečomu inému? je tichý alebo je stredobom spoločnosti? vyberaj aj podľa toho, ako ste si "padli do očka"...ak ste si sadli, môžeš rozmýšľať i nad niečím, čo mu ostane ako pamiatka na teba...ak nie, tak siahni asi skôr po niečom praktickejšom, čoho sa rýchlo "zbaví"...ste gympláci, podľa mňa v takom papiernictve alebo knihkupectve by si mohla natrafiť na niečo zaujímavé...alebo skús čokoládu s nejakou netradičnou príchuťou ( dostaneš v cukrárni alebo bioobchode pod kláštorom)...
@koprdil zápisník s pekným motívom, diár, čaj-káva-čokoláda zo špecializovaného obchodu, sviečka ( LED sviečka?)...no a sú vianoce a na vianoce si všetci všade vo veľkom vymieňajú sošky anjelikov...inak nemá obkvačkaný stôl osobnými hlúposťami? niečo by ti o nej možno napovedali a mal by si jednoduchší výber...alebo jej kúp vianočnú pohľadnicu...akurát dneska som videla takú veľkú za vyše 4eurá...na týchto vianočných sa výrobcovia vedia pekne vyhrať, čo sa dizajnu týka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som raz spolužiakovi kúpila sviečku, taku ozdobenu, dezert a bolo to
pokiaľ viem je to anonymné (teda, že si nemáte povedať, kto koho má takže to moc nerieš
poprípade teraz letia tie čaje vieš v takých pekných škatuľkách
ale nie, tak ako sme sa dohodli, že budeme praktický a že čo nevyužijeme sami dáme rodine takže sviečky a čaje boli pre každého dobrou voľnou, ale čo viem tak niektorý dávali len čokolády, tuším niekto dal knihu (ale či sa trafil do žánru to neviem)
Pre koho:
Kolegyňa (administratíva - logistika), čerstvá absolventka... Viac o nej neviem, som na tom oddelení nový
Limit:
5 €
a máme to anonymné, tak mu kúpim ten tvaroh no a kedže o ňom nič neviem tak som si aspoň spravila srandu a kupila mu knižku - hello kitty- ako byť krásna
kup mu pravu horku belgicku cokotku
@koprdil zápisník s pekným motívom, diár, čaj-káva-čokoláda zo špecializovaného obchodu, sviečka ( LED sviečka?)...no a sú vianoce a na vianoce si všetci všade vo veľkom vymieňajú sošky anjelikov...inak nemá obkvačkaný stôl osobnými hlúposťami? niečo by ti o nej možno napovedali a mal by si jednoduchší výber...alebo jej kúp vianočnú pohľadnicu...akurát dneska som videla takú veľkú za vyše 4eurá...na týchto vianočných sa výrobcovia vedia pekne vyhrať, čo sa dizajnu týka