niee lebo chudák ruže, aby mi je mohol chlap dať, najprv je musel dakto zrezať.. zase nejdem do extrému, samozrejme že kvety by ma potešili, ale zrezať 101 ruží len kvôli mne, je podľa mňa too much
101 ruží by mohol byt pekný darček ak by si k tomu dal ešte nejaký diamantový prsteň a celá narodeninová párty by sa konala niekde na zámku. - presladené klišé
Realita - baba dostane 101 ruží, je celá natešená, na FB, max. na Instagram pridá fotku. Lajkne jej to 10 ludí a potom už nič.
za predpokladu, že jedna ruža stojí dajme tomu 1,20 a on ti ich kúpi 101 .... to je 120 eur vyhodených do vzduchu, za to môžeš mať... ježiši...
7palcový tablet...
4 permanentky do fitka...
plnú nádrž benzínu (DOPIČE !)
členstvo v golfovom klube,
101 cheesburgerov z McDonaldu,,,
10 kníh..
3TB-tový externý disk
značkový koženkovú bundu (ide zima!)
60 kilové balenie psích granúl
bicykel..
a mnoho iných pičovín, ktoré sa ti zídu viac než pojebané ruže
101 ruží?
Zaprvé, čo by som s tým preboha robila? Nikam by sa to nezmestilo, vodu by bolo treba meniť, smrdelo by to.
Zadruhé. Prečo 101? Má rada dalmatíncov?
Zatretie, neznášam obtrhané kvety.
Teda: nie fakt nie.
A keď teda uvážim, koľko by to bolo vyhodených peňazí, radšej sa dobre najedzme.
potesilo by ma to len ak by bol velmi bohaty. ak by na to musel setrit, by som si o nom pomyslela, ze ma trosickq nepozna, lebo viac by som sa za tu cenu potesila skoro hocicomu inemu. ja keby som bola chalan, v mojej ekonomickej situacii by som babe kupila kvet asi max 1ks aj to len keby to ona vyslovene milovala, cize sebe asi nikdy. viac by som sa potesila...hocicomu.
nerada dostávam kytice (nič z toho nemám, aj tak o týždeň-dva chcípnu)... keď už, tak niečo pekné v kvetináči
a ruže sú podľa mňa až príliš klišé
radšej, nech mi kúpi niečo využiteľnejšie a tak... dá mi 101 kníh a nikdy ho nevymením
Nie, nie a ešte raz nie. Kua, jedna lacnejšia ruža stojí 3 eurá. Drahšia aj 6. 300-600 eur je kua veľa za darček. Ak by som už mala dostať takto drahý darček, asi by práve toto bol najnepraktickejší spôsob ako minúť peniaze.
Nikam sa to nezmestí a len budeš pozerať na to, ako ti umierajú peniaze všade po byte.
Ako... je to pekné gesto. Ale len to. Za tú cenu by si jej mohol kúpiť pre vás dvoch nejaký zájazd... lacnejšiu letenku a ubytovanie by si za to poskladal na pár dní a určite by z toho mala väčší zážitok ako z kopy kvetov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(bárs i plyšových)
(a to ľúbim ruže, ale proste je mi to divné ich dostávať)
z toho sa bude tešiť aj potom po rozchode
Na narodeniny je lepší iný darček, dačo čo vydrží viac než dva týždne..
Napríklad trojtýždňová dovolenka v Paríži :happy:
Realita - baba dostane 101 ruží, je celá natešená, na FB, max. na Instagram pridá fotku. Lajkne jej to 10 ludí a potom už nič.
Chce to niečo čo dlhšie vydrží :ehm:
7palcový tablet...
4 permanentky do fitka...
plnú nádrž benzínu (DOPIČE !)
členstvo v golfovom klube,
101 cheesburgerov z McDonaldu,,,
10 kníh..
3TB-tový externý disk
značkový koženkovú bundu (ide zima!)
60 kilové balenie psích granúl
bicykel..
a mnoho iných pičovín, ktoré sa ti zídu viac než pojebané ruže
mohla by si mať všetko z uvedeného.. dvakrát
» www.kvetyprevas.sk/kvetinar/eshop/...
Takto keby mi kúpil WOWko na rok, miľúvala by som ho až pokým by nás smrť alebo pohlavná choroba nerozdelila.
Tak blbo som to napísala. >
*Nepotešilo, kvety sú pre mňa predražená burina.
Takto keby mi zafinancoval WOWko na rok, miľúvala by som ho pokiaľ by nás smrť alebo pohlavná choroba nerozdelila.
Táákto je to lepšie.
Zaprvé, čo by som s tým preboha robila? Nikam by sa to nezmestilo, vodu by bolo treba meniť, smrdelo by to.
Zadruhé. Prečo 101? Má rada dalmatíncov?
Zatretie, neznášam obtrhané kvety.
Teda: nie fakt nie.
A keď teda uvážim, koľko by to bolo vyhodených peňazí, radšej sa dobre najedzme.
A ako sa poznám, tak by mi stačilo pár minút a potrebovala by som k nim ešte aj leukoplasty
ja by som chcela knihy *_*
ale môj budúci bude vedieť čo ma poteší
@gukol na Goodreads mám wishlist knižný, môžeš začať šetriť
práveže mi to príde ako fajn záľuba, môže hrať s chalaniskom keď tak ak si nájde WOWkára.
a ruže sú podľa mňa až príliš klišé
radšej, nech mi kúpi niečo využiteľnejšie a tak... dá mi 101 kníh a nikdy ho nevymením
úplne stačí jeden kver a k tomu niečo, čo nezvädne
Nikam sa to nezmestí a len budeš pozerať na to, ako ti umierajú peniaze všade po byte.
Ako... je to pekné gesto. Ale len to. Za tú cenu by si jej mohol kúpiť pre vás dvoch nejaký zájazd... lacnejšiu letenku a ubytovanie by si za to poskladal na pár dní a určite by z toho mala väčší zážitok ako z kopy kvetov
ale hociaka pozornost potesi
a aj na ine dni, ako su narodeniny
á inak @18 ..asi tak!